Kuinka saada Destiny 2 keinotekoinen panssari

Destiny 2 -pelaajille on tarjolla lukuisia erityyppisiä etuja, panssareita ja modeja. Artificial Armor on panssarimodi, jossa on legendaarinen sisäinen etu, jota voidaan käyttää loppupelien rakentamiseen. Useimmissa panssarikappaleissa on neljä mod-paikkaa, kun taas Artifice-panssarissa on ylimääräinen lisämodipaikka. Ja tämä voi olla varsin hyödyllistä loppupelin rakentamisen aikana. Mutta miten saada tämä panssari? Tutustu oppaaseemme Artifice Armorin hankkimiseksi Destiny 2:ssa.

Kuinka saada Destiny 2 keinotekoinen panssari

Voit hankkia Artifice Armorin hiomalla Destiny 2:n päävaikeusluokkia. Näihin kuuluu mestaritaso Kaksinaisuus, Ahneuden oteja viimeaikainen Tarkkailijan torni vankilassa. Mutta päästäksesi näihin mestaritason vankityrmiin, sinun on oltava vähintään yksi 1590 Valon tehotaso. On kuitenkin mahdollista pelata Duality and Grasp of Avarice Dungeons Master-tasolla yhden kerran viikossa ja alkaen luokan tyyppi. Mutta viimeinen Spire of the Watcher tulee olemaan täysin viljelykelpoinen. Sitten voit jatkaa näiden vankityrmien hiomista Master-tason haasteiden kanssa.

Jos lähestyt vankityrmää ensimmäistä kertaa, suosittelemme selviytymään Standard-vaikeudesta. Kun olet tottunut hänen väkijoukkoonsa ja ympäristöinsä, ota vastaan ​​Masterin vaikeus hankkiaksesi keinotekoiset panssarit. Voit ajatella sitä harjoituslenkkinä tai lämmittelynä. Artifice Armor voidaan kuitenkin hankkia vain Master-tason luolastoista. Nyt Artifice Armorissa on ylimääräinen modipaikka, kuten aiemmin mainittiin. Näitä paikkoja voidaan käyttää vain kausiluonteiset modit. Voit tarkistaa energiatyypin määrittääksesi muutokset, joita voit soveltaa niihin.

Mutta äskettäin tämä bonuspaikka puuttui virheen vuoksi Artifice Armorista. Onneksi Bungie on tunnistanut ja korjannut tämän nollaamalla pistorasiansa. Lisäksi voit käyttää myös Kausi 19 artefaktimodit kuten niissä mainitaan Päivitä 6.3.0 korjaustiedot. Siinä on kaikki Artifice Armorin hankkimisesta Destiny 2:ssa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka kerätä kuuloisia varsia, kuinka lunastaa Prime Gaming -palkintojaJa Lisäksi Destiny 2 oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up