Kuinka saada Destiny 2 Lightfallin ennakkotilausbonuksia ja -palkintoja

Destiny 2:n Lightfall-laajennus on vihdoin ulkona ennakkotilausbonuksen ja lunastettavien palkintojen kanssa. Tämä uusi laajennus sisältää uuden tarinan, legendaarisen tilan ja monia uusia vaihtoehtoja. Ennen kuin pelaajat pääsivät nauttimaan uudesta sisällöstä, monet eivät kuitenkaan voineet lunastaa Standard- ja Annual Pass -ennakkotilauspalkintoja. Jos myös sinä kamppailet saman ongelman kanssa, olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa opastamme sinut läpi vaiheet, joiden avulla voit lunastaa kaikki eksklusiiviset bonuksesi helposti. Sukellaan siis suoraan sisään ilman pitkiä puheita.

Kuinka lunastaa Destiny 2 Lightfall -laajennuksen ennakkotilausbonus

Kuvan tekijät: Bodacious Steve Destiny 2 Lightfallissa pääset käyttämään ennakkotilausbonusta menemällä osoitteeseen Torni ja puhun mestari Rahoolin kanssa, Cryptarch. Kun olet tehnyt niin, näet kaikki bonuksesi Lightfallin ennakkotilausosiossa. Napsauta vain palkintoja ja saat ne heti. Jos olet kuitenkin uusi pelaaja, voit lunastaa palkintosi kautta Shaw Han kosmodromissa. Jos et ole tietoinen Lightfallin ennakkotilausbonuksista, vieritä alas saadaksesi lisätietoja.

  • Luettelo tavallisista ennakkotilausbonuksista
    • Legendaarinen Lightfallin tunnus
    • Eksoottinen Neptunuksen haamukuori
  • Palkinnot vuosipassin varaamisesta
    • Eksoottinen tunne
    • Eksoottinen valopisara-ase

Nämä ovat esineitä, jotka saat, kun tilaat ennakkoon vakiopelin tai vuosipassin. Näiden tuotteiden lisäksi monia muita palkintoja tullaan esittelemään tulevina kausina. Mutta jos et edelleenkään saa bonuksia Master Rahoolilta tai Shaw Hanilta, ota yhteyttä Bungien tukitiimi. Voit tehdä tämän siirtymällä heidän verkkosivustolleen ja käynnistämällä valituslipun lisäapua varten.
Lue myös | Kuinka saada Unlimited Horizon -tunnus Destiny 2:ssa
Tämä kattaa kaiken Destiny 2 Lightfall -ennakkotilausbonuksen ja muiden palkintojen lunastamisesta. Jos olet jo aloittanut jauhamisen, tarkista se kuinka saada säteilevä herätyskellon tunnus pelissä. Tutustu myös Luettelo tulevista pelien julkaisupäivistä vuonna 2023.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up