Kuinka saada Dusk Form Lycanroc Pokemon GO:ssa

Lycanroc on rock-tyyppinen Pokemon, joka esiteltiin ensimmäisen kerran VII-sukupolvessa. Se tunnetaan nimellä "susi pokemon". Rock-tyyppinen Pokemon Rockruff ja sen evoluutiot tekivät debyyttinsä Pokemon GO:ssa äskettäin. Siinä on yhteensä kolme muotoa: Noon Forme ja Midnight Forme, jotka nähtiin ensimmäisen kerran Pokemon Sun and Moon -pelissä. Dusk Form Lycanroc puolestaan ​​lisättiin myös myöhemmin. Monet valmentajat kilpailevat saadakseen tämän kehittyneen muodon joukkueeseensa. Mutta kysymys kuuluu, voitko saada Dusk Form Lycanrocin Pokemon GO:ssa? No, annamme vastauksen tähän kysymykseen täällä.

Kuinka saada Dusk Form Lycanroc Pokemon GO:ssa

Helpottaaksesi jännitystäsi, anna minun tehdä tämä selväksi. Dusk Form Lycanrocia ei voi saada Pokemon GO:ssa. Kyllä, se ei ole saatavilla tässä pelissä. Voit kehittää Rockruffisi vain kahdeksi muuksi evoluutioksi. Valmentajat voivat kehittää Rockruffista Lycanroc Midday Form ja Midnight Form Lycanroc Pokemon GO:ssa. Näin:

Kuinka kehittää Rockruff keskipäiväksi Lycanrociksi

Vaikka useimmat Pokemonit vain kehittyvät, kun nostat ne tasolle, samaa ei voida sanoa Rockruffista. Rockruffin evoluutio ei ole mitenkään yksinkertainen. Muuttaaksesi sen keskipäivän muotoon Lycanroc, sinun on säästää vähintään 50 karkkia. Tämä avaa evoluutiovaihtoehdon. Nyt sinun täytyy vain pitää vuorokaudenaika mielessä. Sinun on nostettava Rockruff-tasoa päivän aikana, ja siinä se! Sinulla on nyt juhlissasi Midday Form Lycanroc!

Kuinka kehittää Rockruff Midnightiksi Lycanrocista

Melko samanlainen kuin yllä selitetty menetelmä, säästä ensin 50 karkkia ja nosta Rockruff-taso yön yli. Pokemonisi muuttuu Midnight Form Lycanrociksi heti sen jälkeen. Joten, nyt tiedät vastauksen kysymykseen "Voit saada Dusk Form Lycanrocin Pokemon GO:ssa". Jos tämä opas auttoi sinua, siirry oppaaseemme Pokémon GO -sivu täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka saada Dusk Form Lycanroc Pokemon GO:ssa
    1. Kuinka kehittää Rockruff keskipäiväksi Lycanrociksi
    2. Kuinka kehittää Rockruff Midnightiksi Lycanrocista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up