Kuinka saada Elden Ring Marika's Soreseal (sijaintiopas)

Lumottujen aseiden ja panssarien lisäksi Elden Ringissä on myös lukemattomia erilaisia ​​talismaaneja. Kuten Dark Soulsin sormukset, talismaanit voivat antaa sinulle etua taistelun aikana. Marika's Soreseal on yksi legendaarisista talismaaneista, jotka löytyvät myöhäisestä pelistä. Se on kuitenkin siunaus kaikille Mage- tai Magic-versioille, koska se voi parantaa tilastojasi. Tämä talisman voi lisätä Mieli, Älykkyysja Usko ominaisuudet 5 vaihdossa Vahinko 15 %. Mutta mistä löytää tämän talismanin? Katso sijaintioppaamme Marika's Soresealin hankkimiseksi Elden Ringissä.

Kuinka saada Marika's Soreseal Elden Ringistä (sijainti)

Löydät Marikan Soresealin alttarilta osoitteessa Elphael, Haligtreen tuki. Ennen kuin pääset tähän sijaintiin, sinun on avattava tiedoston lukitus Pyhitetty lumikenttä asema. Löydät tämän alttarin huoneesta sisällä alemmat tasot in kaakkoon. Mutta koska huone on suljettu, tarvitset a Kivimiekka-avain huoneen lukituksen avaamiseksi. Seuraa alla olevia ohjeita päästäksesi Marikan Soreseal Talisman -sijaintiin Elden Ringissä:

  • Mene ensin osoitteeseen RukoushuoneArmon paikka Elfaelissa, Brace of Haligtreen vankila.
  • Sieltä jatka matkaa kohti pohjoiseen suuntaan. Tapaat ritareita ja muita vihollisia.
  • Voit välttää nämä viholliset ja jatkaa matkaa pohjoiseen.
  • Heti kun näet kävelytien, suuntaa alas ja alas sillä tasolla. Mene alas tasolle päästäksesi maahan, jossa näet toisen kävelytien.

Kuvan lähde: 100 % YouTube Guides.

  • Löydät alttarin suljetusta huoneesta osoitteessa äärimmäinen etelä tästä kävelytiestä.
  • Mutta kiinnitä huomiota Erdtree Avatar vartioi suljettua ovea. Voit välttää tai voittaa tämän pomon osoitteessa maatalouden riimut.
  • Kun olet voittanut tämän pomon, suuntaa etelään löytääksesi suljetun sumun oven.
  • Ole vuorovaikutuksessa Stonesword Imp -patsaan kanssa avataksesi oven lukituksen. Kuten edellä mainittiin, se on välttämätöntä kivimiekka avain huoneen lukituksen avaamiseksi.
  • Voit ostaa sen osoitteesta Laastarit tai muuta nomadikauppiaat Keski-Maassa.
  • Kun avaat oven, mene sisään löytääksesi alttarin vastakkaisella puolella. Voit löytää ja hankkia Marikan Soresealin tämän alttarin sisältä.

Siinä kaikki Marikan Soresealin asemassa Elden Ringissä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka saada Rotten Breath, Kuinka saada verenvuoto kolossaaleihin asteisiin ja miekoihin, kaikki Colosseumin arvot ja palkinnotja Lisää Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up