Kuinka saada Friendship EXP Genshin Impactissa

Genshin Impactissa voit oppia lisää suosikkihahmoistasi nostamalla ystävyyttäsi heidän kanssaan. Voit tehdä tämän ansaitsemalla Companionship EXP:n. Näin voit avata heidän tarinansa, selostukset ja jopa käyntikortit. Mutta se, että et tiedä kuinka saada tämä EXP, voi tehdä prosessista tylsän. Katso siis ilman pitkiä puheita, kuinka saat Friendship EXP:n Genshin Impactissa ja nosta Fellowship-tasoasi.

Kuinka saada Friendship EXP Genshin Impactissa

Saadaksesi Friendship EXP:n sinun on suoritettava erilaisia ​​tehtäviä samalla, kun olet mukana hahmossasi. Sillä ei ole väliä, käytätkö niitä vai ovatko ne jossakin paikoista. Saat heille Companionship EXP:n. Ja kyllä, tämä pätee myös epäpäteviin hahmoihin. Joten tässä on eri tapoja saada ystävyys, joka tunnetaan myös nimellä Companionship EXP tässä pelissä:

 • Päivittäiset maksut: Voit suorittaa 4 päivittäistä tehtävää joka päivä. Provisiota vastaan ​​he antavat sinulle 25–60 Companionship Exp:n nykyisen seikkailusijoituksesi perusteella. Muista siis täyttää kaikki 4 saadaksesi 4x Ystävyyden EXP:n kaikista niistä.
 • Päivittäinen provisiobonus: Jos suoritat kaikki 4 tehtävää, saat myös ylimääräisen 45-100 Companionship EXP:n bonuspalkkion lunastamisesta.
 • Pomojen voittaminen: Tässä pelissä on kahdenlaisia ​​pomoja:
  • Normaalit pomot: Näitä ovat vihollisten, kuten Hypostasis, Regisvine, Rhodeia of Loch, Primo Geovishap ja muiden, kukistaminen. Voit voittaa ne päivittäin ja jopa toistuvasti, kun ne synnyttävät uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Mutta sinun on käytettävä 40 Original Resiniä lunastaaksesi nämä palkinnot. Yksi palkinnoista tässä on Friendship EXP. AR:stäsi riippuen voit saada 30–45 Companionship EXP:tä per pomo.
  • Viikoittaiset pomot: Näitä ovat muun muassa Andriuksen, Dvalinin, Childen ja muiden vihollisten voittaminen. Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat viikoittaisia ​​pomoja, joiden palkkiot voit lunastaa vain viikossa. Kuten tavallisten pomojen, sinun on myös käytettävä Original Resiniä saadaksesi palkintosi. AR:stäsi riippuen voit saada 55–70 Companionship EXP:tä per pomo.

Yllä olevat 3 menetelmää ovat parhaita tapoja, koska ne antavat sinulle eniten ystävyyskokemusta. Mutta jos haluat vielä enemmän, voit tehdä myös nämä asiat.

 • Ley-linjan pinnalle: Ley Line Outcrop on vain taisteluhaasteita. Nämä ovat kahta tyyppiä Ilmestyksen kukka ja Rikkauden kukka. Vaikka nämä kaksi antavat sinulle erilliset palkinnot suurimmaksi osaksi. Molemmilla on kaksi yhteistä palkintoa, ja ne ovat Adventure EXP ja Companionship EXP. Jokaisesta Ley Line Outcrop -haasteesta, jonka suoritat, voit saada 10-20 Friendship EXP:tä.
 • Verkkotunnuksen viimeistely: Eri verkkotunnusten tarjoamien haasteiden suorittaminen on myös hyvä tapa ansaita nopea Friendship EXP. Mitä korkeampi vaikeusaste, sitä enemmän EXP:tä saat.
 • Satunnaisten tapahtumien suorittaminen: Kun tutkit Tevyatin maailmaa, törmäät toisinaan satunnaisiin tapahtumiin. Ja vaikka voit jättää ne huomiotta, yksi niiden täyttämisen eduista on, että ne myöntävät sinulle Companionship EXP:n.

Kuinka nostaa ystävyyden tasoa

Kerää EXP Companionship yllä olevilla menetelmillä. Ja kun olet saanut tarpeeksi Companionship EXP:tä, ystävyystasosi kyseisen hahmon kanssa kasvaa automaattisesti. Tarvitset yhteensä 29 100 seuran EXP:tä saavuttaaksesi tason 10 ystävyyden valitsemasi hahmon kanssa. Tämä kattaa tämän oppaan kuinka saada Friendship EXP Genshin Impactissa ja nostaa Fellowship-tasoa. Jos tarvitset lisäapua tähän peliin, muista tarkistaa meidän Genshin vaikutus oppaita.

Table
 1. Kuinka saada Friendship EXP Genshin Impactissa
  1. Kuinka nostaa ystävyyden tasoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up