Kuinka saada Homan henkilökunta Genshin Impact Relow Game -peliin

Homan sauva on yksi Genshin Impactin tehokkaimmista aseista. Se on viiden tähden Polearm-ase, jolla on suurin synergia hahmon: Hua Taon kanssa. Se voi saavuttaa suurimman mahdollisuutensa, kun Homan esikunta on varustettu. Monet pelaajat yrittävät edelleen selvittää, kuinka saada Homa's Staff Genshin Impactiin. Tämä opas selventää kaikki epäilyksesi.

Table
  1. Kuinka saada Homan henkilökunta Genshin Impactiin [2023]
    1. Milloin Homa Staff on käytettävissä?

Kuinka saada Homan henkilökunta Genshin Impactiin [2023]

Ensinnäkin, haluan kertoa teille, Staff of Homa on uskomattoman vaikea päästä peliin. Tämä johtuu siitä, että se on vain tapahtumia varten tarkoitettu ase, joka on yksinomaan Hu Taon bannerissa. Se tarkoittaa, että pelaajat voivat saada sen vain Epitome Invocation -asebannerista. Et voi saada Staff of Homa -hahmoa tavallisesta Wanderlust Invocation -bannerista pelissä. Tapahtuman eksklusiivinen banneri ei ole tällä hetkellä saatavilla, mikä tarkoittaa, että Staff of Homan hankkimiseen ei ole muuta tapaa. Ainoa vaihtoehtosi on odottaa Genshin Impactin seuraavaa julkaisua. Onneksi seuraavasta julkaisupäivästä on huhuja. Katso alla, jos haluat saada Homan henkilöstön.

Milloin Homa Staff on käytettävissä?

Koska meneillään oleva 3.3-versio on jo saatavilla, Genshin Impact 3.4:n odotetaan julkaistavan noin 18. tammikuuta 2023. Huomaa, että nämä ovat vain arvioituja päivämääriä, jotka on otettu vuodoista ja joita kehittäjä – HoYovere ei ole virallisesti ilmoittanut. Voit odottaa sen ilmestyvän tammikuun puolivälin ja helmikuun alun välillä. Sinun tulisi kuitenkin ottaa tämä kaikki suolalla. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kuinka saada Homa's Staff in Genshin Impact. Jos tämä osoittautui hyödylliseksi sinulle, katso lisää tällaisia ​​oppaita meidän sivuiltamme Genshin Impact -sivu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up