Kuinka saada höyhenviitta Valheimissa

Valheimin uusin päivitys, sumuiset maat, on vihdoin täällä ja sisältää paljon uutta sisältöä. Löydät uusia väkijoukkoja, vankityrmiä, NPC:itä, taikuutta ja paljon muuta tämän pelin laajalta kartalta. Tämän pelin maasto sisältää metsiä, kukkuloita ja kallioita. Joten saat paremman näkemyksen ympäristöstäsi kiipeämällä korkeimmille huipuille. Mutta tämä avaa mahdollisuuden kaatua kuolemaan. Tässä uudessa päivityksessä a höyhen viitta esitellään uutena puettavana tuotteena. Tämä esine Kumoaa kaikki putoamisvauriot tekee siitä suuren hyödyn varastossasi. Tämä artikkeli kertoo sinulle kuinka saada Feather Cape Valheimissa.

Kuinka saada höyhenviitta Valheimissa

Kuvan lähde: Ginger Empire Youtubessa Taikuuden käyttöönoton myötä tarvitset uuden askartelupöydän. The Galdr pöytä on edistynyt askarteluasema, jota käytetään aseiden luomiseen ja päivittämiseen Taika. Tarvitset sitä myös niemen tekemiseen. Kun sinulla on tämä pöytä, voit siirtyä tämän viitan tekemiseen tarvittaviin aineksiin. Saadaksesi Feather Cape Valheimista, sinun tarvitsee vain kerätä seuraavat materiaalit.

  • 10 höyhentä
  • Piilota 5x asteikko
  • 20x Jalostettu Eitr

Höyhenet ovat yleisiä Valheimissa. Voit saada ne tappamalla Lokit Ja Varikset. Niitä löytyy myös arkuista Niityt Ja Schwarzwaldin biomit. Lisäksi niitä saa myös leikkaamalla pyökki Ja Fir puita. Scale Piilota voidaan saada tappamalla Jänikset tässä pelissä. Ne on helppo tappaa, mutta ne ovat vältteleviä, joten muista ottaa mukaan a kaukoase metsästämään niitä. Lisäksi voit löytää ne vain sieltä sumuiset maat, joka on vaarallinen biomi tutkittavaksi. Viimeisen ainesosan saaminen on hieman hankalaa. Ensin tarvitset a Jalostamo Eitr joka on itsessään pitkä prosessi. Joten, tarvitset Mahla Ja Pehmeä kudos tuottaa Jalostettu Eitr. Kun sinulla on kaikki ainekset, voit valmistaa Feathered Coakin Galdr-pöydän avulla. Siinä on kyse Feather Capen hankkimisesta Valheimista. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Jokainen olento selittikäy meillä Valheimin osa pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up