Kuinka saada ja käyttää kolikoita Sons of the Forestissa

Ihmettelet kuinka saada kolikoita elokuvassa Children of the Forest? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan. Kun törmäät saarelle, sinulla on vain vähän resursseja selviytyäksesi. Lisäksi saarella on kannibaaliryhmiä ja ihmissyöjämutantteja. Joten saatat ihmetellä, miksi tarvitset kolikoita tässä kaoottisessa ympäristössä. Toisin kuin muut pelit, joissa niitä käytetään kaupankäyntiin, tässä pelissä on niille täysin erilainen käyttötarkoitus. Ja tässä oppaassa kerromme sinulle kuinka saada ja käyttää kolikoita SoTF: ssä.

Table
  1. Kuinka saada kolikoita Sons of the Forestissa
    1. Kuinka käyttää kolikoita aikapommin tekemiseen SoTF: ssä

Kuinka saada kolikoita Sons of the Forestissa

Sons of the Forestin kolikot ovat käyttötavarat joita pelaajat voivat löytää Puiset laatikot Naapuri kannibaalileirit JA hylättyjä peltoja. Varmista, että tulet hyvin aseistettuna kerätäksesi ne, sillä nämä paikat ovat täynnä vihollisia. Kolikoiden sijainti on merkitty yllä olevaan karttaan. Kun tutkimme enemmän pelin osia ja löydämme lisää paikkoja, lisäämme päivitetyn kartan.

Kuinka käyttää kolikoita aikapommin tekemiseen SoTF: ssä

Kuten mainittiin, tätä omaisuutta ei käytetä kaupankäyntiin. Sons of The Forestin kolikot palvelevat luoda aikapommi. Tarvitset niitä viisi aikapommin tekemiseen sekä seuraavat materiaalit:

  • x1 tiili C4
  • x1 Painettu piirilevy
  • kierre x1
  • x1 teippi

Kun sinulla on kaikki materiaalit, voit valmistaa aikapommin. painaa 'minä' avataksesi sinun inventaario, valitse kaikki materiaalit ja napsauta hammaspyörän kuvake tehdä pommi. Sitten voit napsauttaa sitä varustaaksesi sen. Aikapommin käyttö voi olla hieman hankalaa. Se vie noin neljä tai viisi sekuntia räjähtää. Oikean tempon saaminen vaatii siis harjoittelua. Kuitenkin, kun ymmärrät sen, aikapommi on tuhoisa ase arsenaalissasi. Se on kaikki meistä kolikoiden hankkimisesta ja käytöstä Sons of The Forestissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada lisää ammuksiamuista käydä meillä SoTF-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up