Kuinka saada ja kehittää Kenpachia Roblox Anime Adventuresissa

Haluatko tietää kuinka saada Kenpachi Roblox Anime Adventuresissa? Älä sitten katso enää.
Koska Kenpachi (Kenpaki) on myyttinen hahmo, sitä on uskomattoman vaikea saada. Hän on Shinigami - kuoleman jumala - kuvitteellisessa animesarjassa Bleach. Jos mietit kuinka kehittää siitä Kenpaki (Maniac), voimme auttaa sinua. Tämä opas näyttää myös, kuinka voit kehittää Kenpachia Roblox Anime Adventuresissa

Kuinka saada Kenpachi Roblox Anime Adventuresissa

Kenpachi voidaan saada vain kutsumalla Anime Adventuresissa. Lisäksi, koska se kuuluu myyttiseen yksikköön, on vain 0,5% mahdollisuus ottaa se. Voit lisätä mahdollisuuttasi laskeutua Kenpachiin käyttämällä kutsua, kun se on erityisbannerissa. Voit myös saada Kenpachin käymällä kauppaa toisen pelaajan kanssa. Jos tämä ei ole mahdollista, säästä niin paljon kuin mahdollista jalokivistä tai kutsulipuista. Jos olet onnekas, saatat saada myyttisen hahmon, joka sattuu olemaan Kenpachi vain muutamalla kutsulla. Muuten joudut kokeilemaan useita kertoja. Jos sinulla on jo Kenpachi, kehitä häntä seuraavasti:

Kuinka kehittää Kenpachia Anime Adventuresissa

Jos itse Kenpachin saaminen oli tarpeeksi vaikeaa, hänestä Kenpachi (Maniac) kehittäminen ei ole eri asia. Tarvitset paljon materiaaleja kehittääksesi sitä:

  • 5 Tiel sielua – palkinto Legend Stage Hollow Invasionin ensimmäisen osan lyömisestä.
  • 5 Wesin sielua – palkinto Legend Stage Hollow Invasionin Act 3:n lyömisestä.
  • 5 Ging sielua – palkinto Legend Stage Hollow Invasionin Act 5:n lyömisestä.

Kun olet kerännyt nämä materiaalit, siirry osoitteeseen "Kehittää" huone Anime Adventuresissa. Siirry nyt eteenpäin ja valitse Kenpachi ja paina "Kehitä" -painiketta. Vastineeksi evoluutiomateriaalista saat Kenpaki Maniacin! Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Kenpachin hankkimisesta ja kehittämisestä Roblox Anime Adventuresissa. Toivomme, että tämä opas on onnistunut poistamaan epäilyksesi. Jos olet kiinnostunut pelin sisäisistä ilmaisbonuksista, katso Kaikki toimii Anime-seikkailujen koodit Juuri täällä. Ja jos olet kiinnostunut tietämään suosikkihahmojesi sijoitukset, siirry meidän sivuillemme Anime Adventures -tasoluettelo Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka saada Kenpachi Roblox Anime Adventuresissa
    1. Kuinka kehittää Kenpachia Anime Adventuresissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up