Kuinka saada ja kehittää Togua Anime Adventuressa (vaatimukset)

Tässä Roblox-anime-seikkailussa on parasta avata Togu taistellaksesi lukemattomia uhkia vastaan. Niille, jotka eivät tiedä, tämä hahmo on saanut inspiraationsa tunnetuimmista anime-päähenkilöistä, jotka tunnetaan nimellä Toge Jujutsu Kaisenista. Se on yksi legendaarisista yksiköistä, joista voi olla hyötyä aina, kun viholliset joutuvat nurkkaan. Jos olet valmis hanki ja kehitä Togua Roblox Anime Adventuressa sitten olemme turvassa. Sukellaan siis suoraan sisään ilman pitkiä puheita.

Kuinka avata ja kehittää Togua Anime Adventuressa

Valitettavasti pelaajat eivät voi kehittää Togua Anime Adventuresissamutta varmasti voivat avaa lukituksen bannerikutsulla. Jos se kestää kauan, pelaajat voivat aina yrittää käydä kauppaa muiden pelaajien kanssa pelissä. Tällä hetkellä nämä ovat ainoita tapoja saada tämä legendaarinen sankari. Jos olet menossa kutsureitille, kerron teille, todennäköisyys saada Togu on melko pieni, eli 3,85%. Ja jos et näe etsimääsi hahmoa bannerissa, älä pety. Tämä johtuu siitä, että se päivittyy tunnin välein ja antaa sinulle mahdollisuuden tarttua tähän legendaariseen yksikköön.
Lue myös | Kuinka muuttaa Pucci Puchiksi Anime Adventuressa
Togulla on myös erityinen kyky, jonka avulla hän voi jäädyttää ja tainnuttaa viholliset sekunneissa. Varmista siis, että sinulla on tämä sankari rinnallasi hinnalla millä hyvänsä. Jos resurssit ovat jo loppumassa, katso nämä toimivat Anime Adventure lunasta koodit saadaksesi ilmaisia ​​palkintoja. Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Togun avaamisesta ja kehittämisestä Roblox Anime Adventuressa. Kun olet täällä, tarkista se miten Kenpachista tulee Kenpaki pelissä. Tutustu myös Tasoluettelo ja valitse paras käytettävä laite.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up