Kuinka saada Kangaskhan Pokemon Go -pelissä

Kangaskhan Se on ollut fanien suosikki Generation 1:stä lähtien, ja pelaajat etsivät tapoja saada se Pokemon Go -pelissä. Tämä peli on valloittanut maailmaa julkaisunsa jälkeen. Valmentajat kaikkialta maailmasta yrittävät parhaansa suorittaakseen Pokedexinsä saamalla heidät kaikki kiinni. On kuitenkin olemassa joitain Pokemoneja harvinainen. Kangaskhan on yksi sellaisista Pokemoneista, joita et pääse käsiksi vain kävelemällä. Tämä opas opastaa sinua lisäämään tämän vaikeaselkoisen tavallisen tyypin juhliisi.

Table
 1. Kuinka saada Kangaskhan kiinni Pokemon Go -pelissä
  1. Otetaan Kangaskhan Australiassa
  2. Tee kauppaa valmentajan kanssa
  3. Osallistu tapahtumiin saadaksesi Kangaskhanin Pokemon Go -peliin

Kuinka saada Kangaskhan kiinni Pokemon Go -pelissä

Jotkut Pocket Monsters tässä pelissä ovat estetty alue. Se tarkoittaa, että löydät niitä luonnosta vain tietyissä maissa. Tämä Pokemon on ainutlaatuinen Australia etkä löydä sitä mistään muualta. Saadaksesi Kangaskhanin Pokemon Go -peliin, voit matkustaa Australiaan, vaihtaa sen valmentajan kanssa tai osallistua tapahtumiin. Mennään yksityiskohtiin.

Otetaan Kangaskhan Australiassa

Jos olet Australiassa tai aiot matkustaa sinne, voit saada tämän Pokemonin luonnosta. Helpottaaksesi tätä, voit käydä täällä paikka tietää tämän Pokemonin tarkan sijainnin. Kun astut sivustolle:

 • Klikkaa Suodattaa näytön vasemmassa yläkulmassa.
 • Napsauta sitten "Poista kaikki valinnat" -painiketta.
 • Vieritä alas, kunnes löydät Kangaskhan ja napsauta sitä.
 • Näin tekemällä näet kaikki kutemat kartalla.

Tee kauppaa valmentajan kanssa

Tämä on helpoin tapa saada tämä pokemon. Jos tiedät valmentajan, joka on valmis siihen käydä kauppaa voit tavata heidät ja saada sen. Mutta ensin sinun on lisättävä ne omaasi ystävä lista.

Osallistu tapahtumiin saadaksesi Kangaskhanin Pokemon Go -peliin

Tässä pelissä on usein tapahtumia, joissa voit napata harvinaisia ​​tai alueelle lukittuja Pokemoneja. The Ultra avaus osa 2 tapahtuma sisällä 2021 esiteltiin Kangaskhan osana raidtaistelua. Voit siis odottaa lisää vastaavia tapahtumia tulevaisuudessa. Siinä on kyse Kangaskhanin hankkimisesta Pokemon Go -pelissä. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten King Rocksin hankkiminen ja käyttökäy meillä Pokémon Go -osio pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up