Kuinka saada kiinni kiiltäviä petoja Tylypahkan perinnössä

Tylypahkan perinnössä asuu monenlaisia ​​harvinaisia ​​petoja, mutta kuinka saada kiiltävät pedot kiinni? Tämä opas näyttää sinulle kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä. Katsotaanpa, kuinka saada kiinni nämä myyttiset harvinaiset lajit ja pitää niitä lemmikkeinä Tylypahkan perinnössä.

Table
  1. Kuinka saada kiinni harvinaisia ​​kiiltäviä petoja Tylypahkan perinnössä
    1. Valmistaudu ottamaan petoja kiinni
    2. Vangitse harvinaisia ​​kiiltäviä petoja

Kuinka saada kiinni harvinaisia ​​kiiltäviä petoja Tylypahkan perinnössä

Tarvitset muutamia asioita ennen kuin lähdet matkallesi kesyttääksesi kiiltäviä petoja. Varmista ensin, että olet päässyt siihen pisteeseen, että sinulla on kaikki tavarat, joita tarvitset petojen kesyttämiseen. Katsotaanpa tarkemmin tarvittavia esineitä ja kuinka niitä käytetään kiiltävien petojen vangitsemiseen.

Valmistaudu ottamaan petoja kiinni

Petojen vangitsemiseen ja Vivariumiin palauttamiseen tarvittavat esineet ovat seuraavat:

  • Beast Feed ja Beast Petting Brush: Nämä esineet voidaan hankkia edellisen aikana Pedon luokka etsi Poppy Sweeting. Se myös opettaa sinulle kuinka niitä käytetään.
  • Nab-Sack: Tämän tuotteen voi hankkia Tonttu, Nab-Säkki ja Loom tutkimusta. Deek opettaa sinulle kuinka sitä käytetään tämän tehtävän aikana.

Vangitse harvinaisia ​​kiiltäviä petoja

Kun olet perehtynyt petojen kesyttämiseen, voit nyt alkaa pyydystämään niitä. Kiiltävät pedot ovat kuitenkin niin vaikeasti havaittavissa ja harvinaisia ​​kuin voit kuvitella. Mikään ei todellakaan viittaa siihen, että se on harvinainen kiiltävä peto, ennen kuin saat sen kiinni. Tarkistaaksesi, onko pyydystämäsi peto kiiltävä vai ei, siirry varastosi "Petot" -osioon. Tarkasta pyydystämäsi peto ja katso, onko sen nimen vieressä keltainen tähti, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Keltainen tähti nimen vieressä on ainoa merkki kiiltävästä pedosta. Pedon tarkastus voidaan tehdä myös sen jälkeen, kun se on päästetty hautomoon. Huomaa, että voit pitää enintään 12 petoa hautomossa. Muut huoneet voidaan avata lastenhuoneessa sivutehtävillä. Lisää Tylypahkan perintöoppaita löydät muista artikkeleistamme, kuten missä on vaatimuksen huone JA kuinka pompata ilmapalloja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up