Kuinka saada kirves Animal Crossing New Horizonsissa (ACNH)

Animal Crossing New Horizons on sosiaalinen simulaatiopeli, jossa päätavoitteesi on tuoda sivilisaatio autiolle saarelle. Tämän matkan aikana teet paljon askartelua ja maanviljelystä kyläläisille. Ennen sitä sinun on kuitenkin hankittava joitain työkaluja. Tämä sisältää kirves, jolla voidaan kaataa puita ja myös saada kiviä. Jos olet uusi pelissä etkä ole tietoinen prosessista avata ja valmistaa kirves Animal Crossing New Horizonsissa (ACNH) sitten olemme täällä auttamassa sinua.

Kuinka tehdä kirves ACNH: ssa? (Ainesosat)

Kuvatekstit: Arekkz Gaming Ennen kuin hän saa kirveen Animal Crossing New Horizonsissa (ACNH), pelaajan tulee valmistaa ohut kirves. Tämän voi tehdä antaa Tom Nookille vikoja ja kalaa. Sinun on jatkettava lahjoittamista, kunnes hän palkitsee sinut DIY hauras kirves resepti (Voi kestää 2-4 lahjoitusta). Heti kun se tapahtuu, avaa puhelimesi ja siirry DIY Recipes -sovellukseen. Ja käy läpi elementit, joita tarvitset hauraan kirveen tekemiseen, esim. 5 puun oksaa Ja 1 kivi. Haittapuolena on kuitenkin, että Axe ei kestä kauan, ja se kestää romahtaa jälkeen 40 kierrosta. Tässä tapauksessa sinun on päivitettävä se ostamalla se Ihan hyviä työkalureseptejä 3000 Nook mailia sen jälkeen Automaattinen kellonannostelija (ABD). Tämä auto on Tom Nookin teltan oikealla puolella. Kun ostat melko hyvät työkalureseptit, voit valmistaa erilaisia ​​työkaluja, mukaan lukien Stone Axe ja Standard Axe. Kivikirves voidaan valmistaa käyttämällä 1x hauras kirves Ja 3x puutajonka kesto on 100 laukausta. Myös vakiokirves voidaan valmistaa käyttämällä 1x Fragile AX, 1x rautakimpukkaJa 3x puuta. Tällä kirveellä on kyky kaataa puita muutamalla iskulla ja se tulee mukaan 100 laukausta kestävyydestä.
Lue myös | Kuinka saada kultainen kirves Animal Crossing New Horizonsissa
Tämä tiivistää kaiken kirvesen avaamisesta ja luomisesta Animal Crossing New Horizonsissa (ACNH). Kun olet täällä, tarkista se kuinka saada kaikki kultaiset työkalut pelissä. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up