Kuinka saada kokeellisia aseita nollasukupolvessa

Kokeellisiin aseisiin kuuluu joitain tehokkaimmista aseista, joita voit saada Generation Zerossa. Mutta ongelma on, että näitä aseita on vaikea löytää. Heillä ei vain ole kiinteitä paikkoja. Niiden putoamismahdollisuudet ovat myös pienet. Mutta kun tiedät, mitkä viholliset voitetaan, voit saada heidät käsiisi nopeammin. Joten tässä oppaassa katso kuinka saada kokeellisia aseita Generation Zerossa.

Kuinka saada kokeellisia aseita Generation Zerossa

Voit hankkia kokeellisia aseita kukistamalla kilpailijat, hakkuukoneet ja suorittamalla tukikohtaisia ​​puolustustehtäviä. Nämä kolme ovat ainoita tapoja saada nämä aseet peliin. Mutta on vielä yksi ehto, joka sinun on täytettävä tätä varten. Hahmosi on oltava vähintään taso 25 saadakseen heidät pisaraina näiltä vihollisilta. Mitä korkeampi taso, sitä parempi. Muista, että näillä vihollisilla on mahdollisuus saada heidät kaatumaan. Joten niiden kukistaminen ei riitä, saatat joutua työskentelemään vähän saadaksesi ne.

 • Aloita kutemalla millä tahansa valitsemallasi alueella.
 • Nyt, juokse etsimään kilpailijoita ja eliminoi löytämäsi. Nämä ovat kuin minipomoja, ja niitä on vaikeampi tappaa kuin tavallisia vihollisia.
 • Jos alueella, jolla olet, ei ole kilpailijoita, sinun tulee alkaa eliminoida kaikki kohtaamasi viholliset. Tämän pitäisi lisätä mahdollisuuksiasi synnyttää niitä.
 • Kun tapat heidät, myös heidän tasonsa nousee, ja mitä kovempia kilpailijasi ovat, sitä enemmän heillä on mahdollisuuksia pudottaa kokeellisia aseita.
 • Kilpailijoiden tappamisen lisäksi sinun pitäisi myös etsiä Reapers. Nämä ovat siis pelin vahvimmat viholliset heillä on parhaat mahdollisuudet laukaista kokeellisia aseita.
  Muista, että kilpailijat eivät aina pudota aseita, joskus he voivat myös pudottaa esineitä. Lopussa, voit myös suorittaa kotitukikohtaisia ​​puolustustehtäviä toistuvasti saadaksesi nämä aseet. Jotkut näistä kokeellisista aseista sisältävät:

  • Kokeellinen .44 Magnus (sirpalease)
  • Kokeellinen KVM 89 (lämpökivääri)
  • Kokeellinen Älgstudsare (tykistökivääri)

  Tämä kattaa tämän oppaan kokeellisten aseiden hankkimisesta Generation Zerossa. Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä ja tarvitset apua muiden pelien kanssa, katso meidän Videopelioppaat. Ja kaikki muu pelaamiseen liittyvä tarkista Soittimen muokkaus.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up