Kuinka saada kultaa Goose Goose Duckissa

Kultakolikot vuonna Goose Goose Duck ovat premium-valuutta voit käyttää ostamiseen kosmetiikka joten pelaajat etsivät tapoja saada ne. Tässä With Us -pelissä voit olla hanhi ja suorittaa tehtäviä kannella. Tai voit ottaa ankan roolin ja viedä hanhet ulos. Kosmetiikan lisäksi saa myös Lemmikit avataksesi lukituksen tuloksia. Tämän oppaan avulla voit ansaita kultakolikoita.

Kuinka saada kultaa Goose Goose Duckissa

Useimmissa ilmaispeleissä kehittäjät lisäävät premium-valuuttaa, jonka voit ostaa oikealla rahalla. Tämä antaa sinulle pääsyn pelin esineisiin paljon nopeammin, eikä tämä peli ole erilainen. Goose Goose Duckissa, paras tapa saada kultakolikoita on ostaa niitä tai pakkauksia oikealla rahalla. Paketit tässä pelissä ovat esine- ja valuuttapakkauksia. Esimerkiksi, Aloituspaketti se vie sinut verkkoon 50 kolikkoa sekä muut tarvikkeet 9,99 dollaria. Tai voit saada ne suoraan maksamalla seuraavan summan: Kultakolikot
Hinta
20 USD 1,99 USD 80 USD 4,99 USD 200 USD 9,99 USD 600 USD 19,99 USD 1 600 USD 39,99 USD 4 000 USD 79,99 USD

Ansaitse kultakolikoita

Voit myös ansaita kultakolikoita, mutta saat vähimmäissummat. Saadaksesi ne ilmaiseksi, voit:

  • Avoimet päivittäiset palkinnot: Saat päivittäisiä palkintoja kirjautumisesta joka päivä. Näitä ovat kolikot sekä hopeakolikot, EXP jne.
  • Täydelliset tulokset: Tässä pelissä voit saavuttaa 163 saavutusta saadaksesi palkintoja. Voit etsiä tuloksia, jotka tarjoavat kolikoita, ja alkaa jauhaa niitä.
  • Käytä kynsikoneita: Kun suoritat tehtäviä, törmäät värillisiin rahakkeisiin. Voit käyttää niitä Claw Machinesissa Lounge-kartan "Hanging Out" -tilassa. Niitä käyttämällä saat sekä kolikoita että muuta kosmetiikkaa.

Siinä on kyse kultakolikoiden hankkimisesta Goose Goose Duckissa. Jos olet uusi pelissä, katso meidän Opas aloittelijoille päällä RelowGame.

Table
  1. Kuinka saada kultaa Goose Goose Duckissa
    1. Ansaitse kultakolikoita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up