Kuinka saada lisää ammuksia Sons of the Forestissa

Sons of the Forestissa, kun mutantit alkavat hyökätä kimppuun, tarvitset enemmän ammuksia kuin ennen. Joten on parasta varastoida varastoon varmuuden vuoksi. Tämä johtuu siitä, että et koskaan tiedä, milloin kuoret voivat yhdistää sinut ja kumppanisi nurkkaan. Jos ammukset ovat jo loppuneet ja mietit, mistä voit löytää lisää, olemme täällä auttamassa. Alla olevassa artikkelissa olemme maininneet kaikki tavat hankkia ammuksia pelissä.

Table
 1. Mistä löydän lisää ammuksia Sons of the Forestista?
 2. Kuinka saada loputtomasti ammuksia ja muita resursseja?

Mistä löydän lisää ammuksia Sons of the Forestista?

Kuvatekstit: AerO R2 Sons of the Forestissa voit viljellä ja hankkia lisää ammuksia ryöstämällä hylättyjä peltoja & bunkkeri hajallaan ympäri saarta. Tässä tapauksessa suosittelemme, että tutkit karttaa, kunnes törmäät paikkaan, jossa on paljon salkkuja ja laatikoita. Asiattomille leireillä on taattu saalis Pistooli TAI Haulikko ammukset. Toisaalta saat vielä enemmän ammuksia muiden resurssien ohella bunkkereissa. Kuten 3D-tulostin, jouset, jouset ja monet muut. Jos ammukset ovat edelleen lopussa, vieritä alas saadaksesi lisätietoja tapoja saada rajattomat resurssit.

Kuinka saada loputtomasti ammuksia ja muita resursseja?

Saadaksesi paitsi enemmän, myös äärettömän määrän ammuksia, sinun on käytettävä häiriötä, joka toimii kirjoitushetkellä.

 • Tässä häiriössä sinun tarvitsee vain mennä pellolle tai bunkkeriin ja ryöstää kaikki tavarat.
 • Kun olet valmis, yksinkertaisesti tehdä suoja tai käytä olemassa olevaa, jos sellainen on e pelasta peli.
 • Sen jälkeen vain eteenpäin ja poistu pelistä.
 • Toisaalta jatka ja syötä aiemmin tallennettu peli.
 • Tämä syntyy bunkkeriin tai kenttään, johon viimeksi tallensit pelin. Yhdessä uusien ammusten ja resurssien synnyttämisen kanssa. Pelaajat voivat käyttää tätä häiriötä niin monta kertaa kuin haluavat. Haittapuolena on kuitenkin se, että varastollasi on rajoitetusti säilytystilaa, joten et teknisesti pysty pinoamaan ääretöntä määrää ammuksia. Mutta älä huoli, voit aina palata takaisin, kun olet vähissä. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka saada lisää ammuksia helposti Sons of the Forestissa. Kun olet täällä, katso puolustusseinät puolustamaan tukikohtaa pelissä. Tutustu myös piilotettu tulosluettelo joita voi saada.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up