Kuinka saada lisää siirtolaisia ​​kääpiölinnoitukseen

Linnoituksen kasvattamiseksi tarvitset paljon kääpiöitä. Yksi parhaista tavoista saada ne on maahanmuuttajilta. Vaikka jotkut siirtolaiset voivat olla vaarallisia, he ovat silti riskin arvoisia, koska voit antaa heille tehtäviä ja lisätä työtäsi toimialueen laajentamiseksi. Tämä opas auttaa sinua saadaksesi lisää siirtolaisia ​​kääpiölinnoitukseen.

Table
  1. Kuinka saada lisää siirtolaisia ​​Kääpiölinnoitukseen?
    1. Siirtolaisten viestit

Kuinka saada lisää siirtolaisia ​​Kääpiölinnoitukseen?

Kuvan luotto: sokea

  • Maahanmuuttajia saapuu joka kausi aaltoina. Siirtolaiset lakkaavat tulemasta, jos saavutat enimmäiskapasiteetin. Jos ei, tarkista, onko kokonaistehosi 200. Voit kuitenkin lisätä väestöäsi hankkimalla lapsia tämän jälkeen.
  • Jos tarvitset lisää siirtolaisia, voit pyytää vähemmän siirtolaisia ​​lähettämällä Kääpiösi sanansaattajaksi Kukkuloille ja kutsumalla maahanmuuttajia. Voit tehdä tämän valitsemalla valikosta kääpiön ja määrittämällä viestintätyön.
  • Siirry sitten maailmankartalle ja valitse mikä tahansa kumpare kartalta ja paina 'R.'
  • Näet valikon, jossa on kaikki luettelot siirtolaisista ja heidän taidoistaan. Valitse haluamasi taidot omaavat kääpiöt ja kutsu heidät painamalla "Kirjaudu sisään."
  • Paina sitten 'Poistu' ja poistu valikosta. Kääpiöt suorittavat matkansa loppuun, ja kestää muutaman minuutin päästä säilytykseen.
  • Myös rakentaa Tavernoja, Asuntoloitaja temppelit houkuttelee maahanmuuttajia.
  • Anna työpaikkoja näille siirtolaisille ja laajenna linnoitusta.

Siirtolaisten viestit

Siirtoviestit ovat ruudulla näkyviä maahanmuuttajiin liittyviä viestejä. Pelissä on kuusi viestiä, ne ovat:
"Maahanmuuttaja on saapunut" tai "Jotkut siirtolaiset ovat saapuneet" - Kun siirtolainen saapuu ilman ongelmia, tämä viesti tulee näkyviin.
"Jotkut siirtolaiset ovat saapuneet vaarasta huolimatta" - Kun muutama kääpiö kuolee, mutta siirtolaisia ​​silti saapuu, tämä viesti näytetään.
"Jotkut siirtolaiset ovat päättäneet uskaltaa tätä pelottavaa paikkaa tietäen, että se voi olla heidän hautansa" Tämä voi olla varoitusmerkki, koska tämä viesti näkyy, vaikka kuolemaa ei ole. Tämä saattaa viitata siihen, että linnoituksesi on hyökkäyksen vaarassa, vaikka todisteita ei olisikaan.
"Maahanmuuttajat olivat liian hermostuneita matkan tekemisestä tällä kaudella" - Maahanmuuttajia ei ole saapunut.
"Maahanmuuttajat ovat kieltäytyneet menemästä niin vaaralliseen linnoitukseen tällä kaudella" – Tämä viesti näytetään, kun siirtolaiset lopettavat muuttoliikkeen monien kuolemantapausten vuoksi linnoituksessasi, erityisesti aateliset. Ainoa poikkeus ovat aateliset.
"Kukaan ei edes ajatellut tehdä matkaa niin kirottuun kuoleman ansaan tällä kaudella" - Tämä on pahin tapaus, jos linnoitukseesi on kuollut suuri määrä jostain syystä, joka pelotti siirtolaisia. Maahanmuuttajat eivät vieraile edes lähellä linnoitusta. Siinä on kyse siirtolaisten saamisesta kääpiölinnoitukseen. Katso myös oppaamme kuinka rakentaa temppeli kääpiölinnoituksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up