Kuinka saada Mag Boots korkealle vyötärölle

High on Life on toimintaseikkailuvideopeli, jossa on erilaisia ​​Metroidvania-elementtejä. Kotoisin Justin Roilandilta, Rick and Mortyn luojalta, saamme joukon ainutlaatuisia varusteita. Yksi tällainen laite sisältää Mag Boots -saappaat, joita voidaan käyttää magneettisiin seiniin kiinnittämiseen. Saat myös saavutuksen tai pokaalin saatuasi nämä saappaat. Koska pelissä ei selitetä paljon, monet pelaajat ovat hämmentyneitä tämän esineen hankkimisesta. Älä huoli, tutustu oppaastamme Mag Bootsin hankkimiseen High on Lifessa.

Kuinka saada Mag Boots in High on Life

Voit hankkia Mag-saappaat vain edistymällä tarinan tehtävissä ja palkkioissa. Koska tämä on tarinakeskeinen esine, et voi missata näitä saappaita. Saat Mag Boots -saappaat, kun sinulla on kohde tutkittavaksi Korkealla elämällä myymälä. Noudata alla olevia ohjeita saadaksesi Mag-saappaat:

  • Kuten edellä mainittiin, etene tarinan läpi, kunnes saat sen Tutki korkea käyttöikä Myymälä tehtävä.
  • Siirry sitten kohtaan Korkealaatuinen Life Store ja tutkia perusteellisesti.
  • Kun poistut kaupasta, löydät kuolleen ulkomaalaisen, joka on kohdannut kamalan kuoleman.
  • Kun olet ollut vuorovaikutuksessa ruumiin kanssa, hanki Mag Boots.

Kuvan lähde - Gamerpillar YouTubessa.

  • Saappaiden lisäksi saat myös RIP Davey Glutes Tulos automaattisesti. Tämän nimen perusteella on turvallista sanoa, että kuollut muukalainen oli väitetysti nimetty Davey Glutes joka kuoli ylhäältä.

Nyt voit käyttää Mag Bootsia mennäksesi kotiin ja kokoontuaksesi uudelleen Genen kanssa. Voit käyttää Mag Bootsia kävelemään tai seisomaan magneettisilla pinnoilla. Heti kun olet vuorovaikutuksessa magneettipinnan kanssa, Knifey auttaa sinua kävelemään ylös tai sivuttain.

Tässä on kyse Mag Bootsin hankkimisesta High on Lifessa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka saada Knifey, miten Zefiroon pääsee, kuinka lisätä terveyttä maksimissaanja enemmän Suosituimmat elämänoppaat täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka saada Mag Boots in High on Life

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up