Kuinka saada mukautuspakkauksia Animal Crossing New Horizonsissa

Animal Crossing New Horizonsissa voit saada Personointi Pakki muuttaa minkä tahansa DIY-projektin ulkoasua. Tämä suositun Animal Crossing -sarjan viides osa vie sinut melkein autiolle saarelle. Kun edistyt pelissä, voit kehittää siellä kaupunkimaisen yhteisön. Rakentaaksesi täydellisen kodin tähän kaupunkiin, voit muokata huonekalujasi ja työkalujasi sen estetiikkaan sopiviksi. Tämä opas kertoo, kuinka voit avata mukautusvaihtoehtoja ja hankkia lisää sarjoja ACNH:sta.

Kuinka avata räätälöinti ja hankkia lisää sarjoja

Pelin edetessä voit rakentaa museon ja kutsua kolme uutta naapuria asumaan saarellesi. Kun teet sen, Tom Nook antaa sinulle a työpaja personoinnista osoitteessa Asukaspalvelut. Mutta ensin hän antaa sinulle reseptin a Vaatekaappi. Rakenna se ja tuo se takaisin hänelle aloittaaksesi työpajan. Tämän työpajan päätyttyä voit alkaa mukauttaa kohteita. Muokkaa kohteita vuorovaikutuksessa minkä tahansa kanssa DIY työpöytä. Valitse sitten huonekalu, jota haluat muokata. Valitse laajoista vaihtoehdoista ja napsauta (+) -painiketta. muokata. Huomaa, että jotkut huonekalut vaativat useamman kuin yhden sarjan. Tämä tarkoittaa, että sinun on etsittävä tapa saada enemmän.

Hanki lisää mukautussarjoja Animal Crossing New Horizonsissa

Tom Nook antaa sen sinulle 50 räätälöintisarjaa laboratorionsa suorittamisesta. Saadaksesi lisää mukautussarjoja, mene Nook's Cranny Shopiin ja puhu Timmylle. Hän myy sinulle sarjat 600 kelloa jokainen ja voit pinota 50 kerralla. Voit myös myydä ne 150 kellolla, mikä on huono kauppa, joten suosittelemme olemaan tekemättä tätä. Edistyessäsi avaat poimintavaihtoehdon kaupassa ja saat paketit sieltä. Siinä kaikki, miten saat mukautuspakkaukset Animal Crossing New Horizonsissa. Voit katsoa lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka tanssia meidän ACNH-osio.

Usein kysytyt kysymykset: Tärkeät kysymykset ja vastaukset

Millä voi pelata Animal Crossing?

Animal Crossing -peliä voi pelata Nintendo Switch -konsolilla, joka edellyttää Nintendo Switch Online -jäsenyyttä, jotta voi pelata muiden kanssa.

Mitä Animal Crossingissa tehdään?

Animal Crossingissa pelaaja muuttaa eläinten kanssa saarelle, rakentaa oman unelmapesänsä Tom Nookin opastuksella ja maksaa asuntolainaa yksi bell kerrallaan.

Table
  1. Kuinka avata räätälöinti ja hankkia lisää sarjoja
    1. Hanki lisää mukautussarjoja Animal Crossing New Horizonsissa
  2. Usein kysytyt kysymykset: Tärkeät kysymykset ja vastaukset
    1. Millä voi pelata Animal Crossing?
    2. Mitä Animal Crossingissa tehdään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up