Kuinka saada mustikoita Sons of the Forestissa

Haluatko tietää mustikoiden sijainnin Sons of The Forestissa? Sitten olet oikeassa paikassa. Mustikat ovat energian lähde pelissä, koska ne voivat täyttää pienen osan nälästäsi ja janostasi. Joten mikä on paras tapa saada mustikoita? Lue lisää saadaksesi selville.

Kuinka saada Blueberryn sijainti Sons of The Forestissa

Jos näiden pienten marjojen käsiksi saaminen on tulossa monille ylämäkeen, niin tässä on Mustikan paras sijainti Sons of The Forestissa:
Kuvan luotto: mapgenie.io
Löysimme sen kartan pohjoisimmassa osassa. Täältä löydät kolme mustikoiden kutupaikkaa. Selvittääksemme asioita, mustikoita löytyy runsaasti Sons of The Forestissa. Saatat kohdata monia mustikkalehtoja kartalla melko usein. On kuitenkin mahdollista, että et löytänyt näiden mustikoiden tarkkaa sijaintia. Muista, että yllä mainitsemamme sijainti ei ole mustikoiden ainoa tunnettu kutupaikka. Perinteisten selviytymispelien tavoin tavoitteesi Sons of The Forestissa on puolustaa itseäsi mutanttien hyökkäyksiä vastaan ​​ja samalla kerätä resursseja pitääksesi itsesi hengissä. Metsän erilaiset marjat voivat palauttaa pienen osan nälkä- ja janomittaristasi. Myös mustikka on yksi niistä. Sinun on kuitenkin nautittava niitä paljon nähdäksesi vankan eron nälkä- ja janomittarissasi. Sitä varten sinun on varattava runsaasti mustikoita. Tässä on video aiheesta WoW-tehtävät opastaa sinut muiden Blueberry-paikkojen läpi – se on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Blueberryn sijainnista Sons of The Forestissa. Kun olet täällä, saatat haluta myös tarkistaa sen kuinka kantaa lisää puuta, kuinka löytää ruokaa & kuinka Ziplinesia käytetään meidän Metsän lapset osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up