Kuinka saada myrkyllisiä lonkeroita Tylypahkan perinnössä (sijainti)

Jos mietit kuinka saada Myrkyllinen lonkero Tylypahkan perinnössä, olet tullut oikeaan paikkaan. Sinun tehtäväsi on hankkia tämä kasvi yhdessä mandraken kanssa professori Garlickin ensimmäisen yrttitehtävän aikana. Kun esittelet itsesi professori Garlickille, avaat sen lukituksen Wingardium Leviosa tavata. Tavaroiden nostamisen lisäksi tätä loitsua voidaan käyttää myös taistelun aikana vihollisten pysäyttämiseen lyhyeksi ajaksi. Tässä oppaassa kerromme sinulle, mistä löytää näiden kasvien siemenet.

Kuinka saada myrkyllinen lonkero Tylypahkan perinnössä

Saat Venomous Tentaculan Tylypahkan perinnöstä siirtymällä osoitteeseen Dogweed ja Deathcap kauppa Hogsmeadessa. Suuntaa kylän pohjoisosaan ja löydät tämän maagisen kasvikaupan. Mene sisään ja keskustele Beatrice Greenin kanssa ostaaksesi kasveja. Venomous Tentacula -siemenet maksavat sinulle 1050 galleonia, kun taas mandrakan siemeniä on 800 galleonia. Varmista, että ostat kasvanut kasvi samoin varten 600 kolikkoa kuten tarvitset sitä taistelussa. Kun sinulla on molemmat kasvit, sinun on käytettävä niitä taistelussa. Venomous Tentaculan käyttäminen taistelussa:

  • Paina ja pidä L1 avaamaan Työkalut-valikko.
  • Siirrä oikea keppi to Venomous Tentacula e julkaisu L1 sen varustamiseen.
  • Etsi vihollinen ja napauta L1 vapauttaa kasvi.

Tentacula juurtuu ja ampuu vihollisia happoa. Se osuu myös lähellä oleviin vihollisiin terävät ruuvit. Joten suosittelemme, että pidät sellaisen aina mukanasi. Tehdas on ratkaiseva taistelussa useita vihollisia vastaan. Itse kasvin ostamisen lisäksi voit kasvattaa sitä osoitteessa Ruukkupöytä Vuonna Vaatimukset huone.
Kun olet käyttänyt sekä Venomous Tentaculaa että Mandrakea, palaa professori Garlickin luo ja saat Levious tavata. Siinä kaikki, kuinka saada Venomous Tentacula Tylypahkan perinnössä. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Wiki opas saadaksesi lisää sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up