Kuinka saada okkulttinen affiniteetti Elden Ringissä

Elden Ring sisältää laajan valikoiman affiniteetteja, jotka määrittävät vaihteen tai muun varusteen attribuutin tai tilastollisen skaalauksen. Nämä erilaiset affiniteettityypit määrittävät myös varusteesi hyökkäyksen, puolustuksen, passiivisuuden ja vaurion negatiivisen vaikutuksen. Occult Affinity on yksi tällainen affiniteetti, joka pinoaa laitteiden arkaanisen skaalauksen. Tämä voi auttaa sinua lisäämään aseesi myrkkyä ja verenhukkaa. Mutta kuinka saada tämä affiniteetti? Tutustu oppaaseemme okkulttisen affiniteetin saavuttamiseksi Elden Ringissä.

Table
  1. Kuinka saada okkulttinen affiniteetti Elden Ringissä
    1. Mistä löytää musta terä

Kuinka saada okkulttinen affiniteetti Elden Ringissä

Voit saada okkulttista affiniteettia käyttämällä Musta terä Elden Ringissä. Tätä varten sinun on käytettävä aseesi myös fyysistä tai okkultista Ashes of Waria. Ashes of Warin levittämisen jälkeen voit valita pääasiassa kolme affiniteettia. Nämä ovat Myrkyttää, VeriJA Okkultistinen affiniteetti. Valitse seuraavaksi aseellesi okkulttinen affiniteetti suosikki Ashes of Warin kanssa. Mutta kuitenkin, on joitain aseita, jotka eivät voi saada okkulttista affiniteettia. Tämä johtuu yksinkertaisesti niiden erityispiirteistä tai luonteesta, johon okkultismia voidaan soveltaa vain Lähitaistelu aseet. Joten tässä on kaikki aseet, joilla ei voi olla okkulttista affiniteettia:

  • Kevyt jousi
  • Keula
  • varsijousi
  • Kimalteleva tikku
  • Ballista
  • Iso jousi

Lisäksi voit käyttää myös Kivien takominen päivittääksesi aseesi. Jos et löydä Black Whetbladea, vieritä alaosaan selvittääksesi.

Mistä löytää musta terä

Voit hankkia Black Whetbladen menemällä osoitteeseen Nokron, ikuinen kaupunki. Löydät tämän Whetbladen osoitteesta Yön pyhä maa a:n edessä Alttari ruumiin lähellä. Sinun tarvitsee vain yksinkertaisesti, ryöstää jäänteet hankkiakseen Black Whetbladen Elden Ringissä.

Kun olet hankkinut Black Whetbladen, sinun on hankittava Fyysikko TAI Okkultistinen eräänlainen War Ashes. Siinä on kyse siitä, kuinka saada okkulttinen affiniteetti Elden Ringissä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaaseemme osoitteessa kuinka saada Bleed valtaviin aseisiin ja miekkoihin, Vakio vs laatusuhde, kaksoiskahvanaJA Lisäksi Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up