Kuinka saada operaattorin tappaminen Modern Warfare 2:ssa

Modern Warfare 2 sisältää lukuisia pelimekaniikkoja ja ainutlaatuisia COD-haasteita. Sinun on kuitenkin suoritettava useita päivittäisiä, bonus- ja aseiden avaushaasteita. Yksi tällainen haaste on Operator Kills -pelin saaminen MW2:ssa. Pelin uusille pelaajille voi olla hieman hämmentävää erottua toisistaan. Koska päivittäiset haasteet kestävät vain 24 tuntia, monet pelaajat eivät pysty saamaan niiden suorittamiseen tarvittavia tapoja. Älä huoli, tutustu oppaaseemme kuinka saada Operator Kills MW2:ssa päivittäisten tai bonushaasteiden suorittamiseen.

Kuinka saada operaattorin tappaminen Modern Warfare 2:ssa

Voit saada operaattorin tappaa eliminoimalla todelliset pelaajaviholliset MW2:ssa. Voit mennä mihin tahansa Moninpelitila suorittaa Operator Kill -haasteet. Ilmeisesti nämä viholliset eivät ole QQ-sotilaat tai Tekoälyn ohjaamia vihollisia. Siksi niiden tappaminen voi olla paljon vaikeampaa.

Tässä on kuitenkin joitain vinkkejä ja strategioita käyttäjätapojen saamiseen:

  • Kuten edellä mainittiin, oikeiden pelaajien eliminointi voi olla suhteellisen vaikeampaa. Ole siis varovainen ja pidä silmällä vihollisia.
  • Älä kiirehdi tappamaan vastustajiasi. Sen sijaan suosittelemme ottamista peite ja ottaa kaiken halutun ajan.
  • Yrittää kohdistaa osumisesi ja seurantaoperaattorit minikartalla tai Taktinen kartta.
  • Älä epäröi käyttää killstreaks tai Ilmaiskut sillä jopa Operaattorin viholliset voivat käyttää niitä.
  • Jonkin verran haasteita vaatia käyttäjää tappamaan tietyllä aseella, edulla tai muulla ehdolla. Varmista, että täytät nämä ehdot ja tappaa näiden haasteiden suorittamiseksi.
  • Lopussa, kärsivällisyyttä se on välttämätöntä, kun puutut operaattorin tappamiseen MW2:ssa. Ole siis kärsivällinen ja riittävän aggressiivinen karkottaaksesi viholliset.

Mietitkö kuinka avata operaattorien lukitus? Tutustu oppaaseemme osoitteessa kaikki operaattorit ja kuinka ne avataan saada selville. Siinä kaikki, kuinka saada Operator Kills MW2:ssa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka suorittaa Dark Water -tehtävä, kuinka saada varsijousi, kuinka saada raid-tehtäväJa Lisäksi COD Modern Warfare II -oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up