Kuinka saada paras aihe Crisis Core Reunionissa

Parhaan materiaalin omaaminen varastossasi voi antaa sinulle merkittävän edun pomojen päihittämisessä Final Fantasy 7 – Reunionissa. Aikoinaan PSP:lle rajoitettu Square Enix on nyt remasteroinut Crisis Core: FF7-Reunionin. Peli soveltuu nyt pelattavaksi uusimmilla konsolilla. Koska monet eivät ole koskaan pelanneet peliä, tietää mikä materiaali valita, voi olla hämmentävää. Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat materiaalit ja kuinka saada ne Crisis Core: Reunionissa.

Table
 1. 3 parasta materiaalia Crisis Core -osassa: FF7 – Reunion
  1. Maanjäristys
  2. Kallis lyönti
  3. Hehku

3 parasta materiaalia Crisis Core -osassa: FF7 – Reunion

Maanjäristys

Ensimmäinen listallamme on myös yksi Final Fantasy 7:n parhaista hyökkäysloitsuista. Kuten nimestä voi päätellä, loitsun käyttö siirtää maata Zackin jalkojen alla. Prosessissa se tekee raskaita vahinkoja kenelle tahansa alueellaan oleville vihollisille. Huomaa, että et voi käyttää sitä vihollisissa, joilla on lentokyky. Quaken voi ostaa 18 000 Gilillä Wutai Secret Shopista. Vaihtoehtoisesti voit myös yrittää saada sen pelin Grand Horn -viholliselta. Jos haluat ostaa sen joka tapauksessa ja sinulla ei ole tarpeeksi Giliä, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme kuinka ansaita enemmän Giliä Crisis Coressa.

Kallis lyönti

Costly Punch kuuluu Command Materiaan ja antaa sinun tehdä massiivisia vahinkoja vastustajillesi. Zackin yleinen HP uhrataan kuitenkin vastineeksi. Loitsun tiedetään aiheuttavan suurimman määrän vahinkoa mahdollisimman lyhyessä ajassa. Mikä parasta, se voi läpäistä Barrierin ja MBarrierin, vaikkakin Zackin HP:n kustannuksella. Costly Punch voidaan avata suorittamalla vähintään 55 % Crisis Coren päätarinasta.

Hehku

Viimeinen listallamme, Flare, on Magic Materia. Sen avulla voit luoda sokaisevan valkoisen valon, joka aiheuttaa välitöntä vahinkoa vihollisellesi. Vaikka se onkin vankka hyökkäysloitsu, se maksaa 77 MP per cast, mikä saattaa saada monet pelaajat miettimään kahdesti ennen kuin kokeilevat sitä. Voit avata Flare Materian suorittamalla seuraavat tehtävät:

 • M3-4-4
 • M5-4-3
 • M8-6-4
 • M9-3-6

Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää parhaista Materiasta ja niiden hankkimisesta Crisis Core: Reunionissa. Jos tämä tuntui auttavan sinua, pysy kuulolla FF7 Guides -sivu Juuri täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up