Kuinka saada Prime Game Rewards -palkintoja GTA Onlinessa (selitetty)

GTA Online on lisäherkku, jonka Rockstar tarjoaa niille, jotka nauttivat ryöstöistä tarinatilassa. GTA 5/Onlinen julkaisusta on kulunut lähes vuosikymmen, mutta hype on aivan kuin uusi. Tässä tilassa voit tehdä erilaisia ​​töitä ja sopimuksia ansaitaksesi rahaa pelissä. Voit myös käyttää sitä arvoesineiden ostamiseen. Kuitenkin, jos sinulla on a Ensiluokkainen pelitili, Sitten sinulla oli juuri mahdollisuus ansaita ilmaisia ​​palkintoja GTA Onlinessa. Mietitkö miten? Tutustu tähän oppaaseen, joka sisältää vaiheet näiden palkintojen lunastamiseksi.

Kuinka lunastaa GTA Online Prime Gaming Rewards

Kuvalähde – SPSR Gaming (YouTube) Jotta voit lunastaa palkinnot, sinulla tulee olla oma Linkitetty Rockstar Games Social Club- ja Prime Gaming -tilit. Näin voit linkittää molemmat tilit.

  • Mene Rockstar Social Clubin ja Prime Gaming -tilin linkkisivu.
  • Ensin sinun on kirjauduttava sisään omaan Social Club -tilit.
  • Seuraavaksi sinun on kirjauduttava sisään Amazon Prime -tili samalla sivulla.
  • Kun olet valmis, yhdistä pelitilisi alustaan, jolla pelaat GTA Onlinea.
  • Nyt voit napsauttaa Valitus -painiketta saadaksesi Prime Gaming -palkintoja GTA Onlinessa.

Se voi kestää jopa 48 tuntia tai enintään 7-8 päivää saadaksesi palkinnot pelissä. Huomaa myös, että jos olet Prime Gamingin jäsen ja olet jo kirjautunut peliin 7. joulukuuta sitten saat 5 00 000 dollaria. Lisäksi, jos olet a GTA+ -tilaaja sekä Prime-jäsenyysniin saat a lisäksi 5 00 000 dollaria käteisenä. Tämä tekee siitä 1 miljoonan dollarin kumulatiivisen palkintorahan GTA Onlinessa Prime Gamingin kautta. Lisäksi, jos olet kirjautunut GTA Onlineen joka viikko 7. joulukuuta asti, saat 1 25 000 dollaria jokaisesta viikoittaisesta kirjautumisesta. Prime Gaming -palkinnot päivitetään kuukausittain, joten muista lunastaa ne ajoittain GTA Onlinessa. Siinä on kyse siitä, kuinka saada Prime Gaming -palkintoja GTA Onlinessa. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita GTA Online-oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up