Kuinka saada Pucci kehittymään anime-seikkailuissa

Onko sinulla vaikeuksia kehittää Puccia Anime Adventuresissa? No, se voi olla hieman hankalaa, ja siksi olemme täällä auttamassa. Hahmo on saanut inspiraationsa tosielämän animesta - JoJon outoa seikkailusta. Jos luulet, että sen saaminen oli vaikea osa, odota, kunnes yrität kehittää sitä. Koska et tiedä, miten ja missä Puccista tulee Puchi (New Moon), lue tämä opas loppuun.

Kuinka kehittää Puccia Anime Adventuresissa

Kuvan lähde: ChaosRBX
Voit kehittää Puccista Puchin (New Moon) käyttämällä materiaalia nimeltä Green Baby in Anime Adventures. Käyttämällä tätä materiaalia hahmossasi, siitä tulee välittömästi Puchi (New Moon). Kuulostaa riittävän yksinkertaiselta, mutta joudut jauhamaan paljon. Ensin sinun on luotava Green Baby. Green Baby on valmistettu JIO-luun avulla. Voit saada tämän luun vasta kerättyäsi 36 syntisten sielua. Sinun on voitettava 36 pomoa Cape Canaveralissa tai Anime Adventuresin Legend-vaiheissa. Kun sinulla on 36 sielua, saat yhden JIO-luun. Kun käytät tätä luuta, saat välittömästi Green Babyn. Siirry nyt Anime Adventuresin "Evolve" -huoneeseen. Vastineeksi Puccista ja Green Babysta saat Puchin (New Moon). Yhteenvetona Puccin evoluution vaiheista -

  • Kerätä 36 syntistä sieluja hankittavaksi JIO:n luu.
  • Käytä luuta saadaksesi Vihreä Lapsi Materiaali.
  • Mene "Kehittää" huoneeseen ja käytä Green Babya saadaksesi Puchi (Uusi kuu).
  • Tämä koskee Puccin kehittämistä Anime Adventuresissa. Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua. Jos haluat saada ilmaisia ​​kohteita peliin, tarkista, että kaikki toimii Anime-seikkailujen koodit Juuri täällä. Toisaalta, jos haluat tietää, onko Pucci paras hahmo Anime Adventuresissa, tarkista Tasoluettelo ajaa tänne. Ja kaikki muu muihin peleihin liittyen, katso meidän Roblox Relow Game -osiossa.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Go up