Kuinka saada Race V4 Blox Fruitsissa (tammikuu 2023)

Blox Fruits on peli tai kokemus, joka on kerännyt yli 12,0 miljardia osumaa Robloxilla. Uusimmalla päivityksellään peli esitteli Race V4 Awakeningsin. Kun avaat lukituksen ja hankit tämän päivityksen, kaikki tilastosi kasvavat enimmäisrajaan. Saat myös passiivisia taitoja, kun saat tämän heräämisen. Mutta monet pelaajat ovat hämmentyneitä tämän päivityksen saamisesta. Älä huoli, katso oppaamme Race V4:n hankkimisesta Blox Fruitsissa.

Table
 1. Kuinka saada Race V4 Blox Fruitsissa (tammikuu 2023)
  1. Päihitä rip_indra
  2. Seinämaalaus puhuu punapäälle
  3. Matkalla suureen puuhun
  4. Paluu Red Head -seinämaalaukseen
  5. Mirage Islandia etsimässä
  6. Ajan temppeli
  7. Testin valmistuminen
  8. Voitko suorittaa Race V4 -kokeet uudelleen Blox Fruitsissa?

Kuinka saada Race V4 Blox Fruitsissa (tammikuu 2023)

On joitakin askeleet tai edellytykset joka sinun on suoritettava ennen kuin avaat lukituksen ja hankit Race V4:n. Lisäksi tämä prosessi vaatii matkustaminen, voita raidpomotpuhua jonkun kanssa NPC-hahmotja apua ystäviltäsi tai muilta pelaajilta. Joten tässä on kaikki tavoitteet, jotka sinun tulee suorittaa saadaksesi Race V4:n Blox Fruitsissa:

 • Päihitä rip_indra
 • Seinämaalaus puhuu punapäälle
 • Matkalla suureen puuhun
 • Paluu Red Head -seinämaalaukseen
 • Mirage Islandia etsimässä
 • Vedä ajan temppelin vipuja
 • Testin valmistuminen

Tarkastellaan nyt kutakin näistä tavoitteista yksityiskohtaisemmin:

Päihitä rip_indra

Voit löytää rip_indra sisällä "Linna meren rannalla"kohteessa Kolmas meri. Kun se kutee linnassa, tulee tiheä sumuaalto kaikkialla maailmassa. Rip_indra on raidpomo, joka varustaa a Dark Blade V2 tason kanssa 5000. Siksi hänen voittaminen ei välttämättä ole lasten leikkiä. Mutta kun olet tappanut hänet, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Seinämaalaus puhuu punapäälle

Voit löytää Red Head seinämaalaus NPC lähellä Linna meren rannalla tarpeeksi kätevästi. Sinun tarvitsee vain olla vuorovaikutuksessa hänen kanssaan siirtyäkseen seuraavaan vaiheeseen.

Matkalla suureen puuhun

Mene Iso puu sijaitsee Kolmas meri kohtaan länteen -lta Lonkkaluu. Löydät tämän sijainnin vieressä Hydran saari in länteen suunta. Kun löydät suuren puun, mene sen huipulle. Nyt vain olla vuorovaikutuksessa Puu laukaista a perinteinen elokuva.

Paluu Red Head -seinämaalaukseen

Palaa nyt takaisin Red Head -seinämaalaukseen, jonka löydät lähellä Seaside Castle Palacea. Kun olet vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, hän puhuu enemmän isosta puusta kuulemastasi tarinasta.

Mirage Islandia etsimässä

Tämä vaihe on hieman hankala, kuten Mirage Island voi tehdä kutee satunnaisesti kolmannessa meressä. Sinun täytyy purjehtia veneellä, ja suosittelemme, että et ole lähellä saaria. Tämä saari tarvitsee suuren alueen kuteutuakseen ja voi kadota 15 minuutissa. Kutettaessa tarvitset Mirror Fractal -objektin. Siirry sitten kohtaan ylivoimainen -lta saari ja odota täysikuu. Sinun on lähetettävä roskapostisi Kilpailukyky ja katsoa täysikuuta 10-15 sekuntia. Kun prosessi on valmis, viestissä lukee "Sinun kaikui kuusta."

Jos sinulla on vaikeuksia löytää saarta, tutustu oppaaseemme Miten päästä Mirage Islandille Lisätietoja.

Ajan temppeli

Voit mennä Ajan temppeliin olemalla vuorovaikutuksessa Mysterious Force NPC:n kanssa Iso puu. Mutta varmista, että sinulla on ainakin kolme pelaajaa useista Kisat. Sieltä löydät a vipu jotka voidaan purkaa vain, jos olet suorittanut edellisen vaiheen. Kun vedät vivusta, niin vedät avata salaiset huoneet saada todisteita joka kisa. Aseta sitten ystäväsi ja itsesi lukitsemattomien salaisten huoneiden eteen. Nyt sinun ja muiden pelaajien on aktivoitava omansa V3 taitoja samaan aikaan alkaen prosessista.

Mutta huomioi, että sen on oltava aikana täysikuu muuten prosessi ei käynnisty.

Testin valmistuminen

Kokeilujakson päätyttyä jokaisella pelaajalla on pääsy Vanha kello. Kun olet vuorovaikutuksessa kellon kanssa, saat mahdollisuuden hallita laitteitasi. Avaat lukituksen ja saat tiedoston Race V4 herääminen Blox-hedelmissä. Mutta ensimmäistä tai ensimmäistä kertaa et avaa mitään niistä passiivisia taitoja tai taidot.

Voitko suorittaa Race V4 -kokeet uudelleen Blox Fruitsissa?

Vastaus tähän kysymykseen on Jep! Voit suorittaa Race V4 -kokeita uudelleen koulutusta sinun Muutoksen hallinta kohtaan Punainen pallo. Tämän avulla voit avata taitoja tai passiivisia kykyjä. Mutta kun avaat nämä passiivit, he saavat myös todisteita haastavampaa. Jokaiselle rodulle löytyy kaksi passiivista taitoa voit avata ja päivittää. Siinä kaikki, kuinka saada Race V4 Blox Fruitsissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka muuttaa rotua, kuinka voittaa Buddha Raid, kuinka saada konfettiaJa Lisäksi Robloxiin liittyvät oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up