Kuinka saada raid-tehtävä pelata Atomgrad-tilaa MW2:ssa?

Modern Warfare 2 on ehdottomasti menestynein COD-sarjan peli. Pelistä nauttivat miljoonat pelaajat ympäri maailmaa. Warzone 2:n julkaisun myötä kausi 1 on alkanut molemmille uusimmille COD-nimikkeille. Kanssa Demilitarisoidun vyöhykkeen tila, on olemassa muutamia muita pelitiloja, jotka ovat enemmän kuin tarpeeksi viihdyttämään sinua tuntikausia. Viimeisin Atomgrad tila on yksi tällainen uusi pelitila. Et kuitenkaan voi siirtyä tilaan, ellei sinulla ole tiedostoa Raid-tehtävä MW2:ssa. Jos olet yksi niistä pelaajista, jotka haluavat nauttia Atomgrad Ep. 01, mutta et pysty, niin tämä opas kattaa sinut. Lue tämä opas loppuun asti saadaksesi Raid-tehtävän.

Kuinka saada raid-tehtävä MW2:ssa

Käsittele raidtehtävää a avain tai passi tarvitaan Atomgrad-tilaan siirtymiseen. On kuitenkin olemassa 3 tapaa, joilla voit saada sen. Katso alla olevat vaiheet saadaksesi RAID-määräyksen MW2:ssa.

  • Voit saada Raid-tehtävän suorittamalla Päivittäiset haasteet moninpelitilassa tai tietyissä toimissa.
  • Lisäksi voit saada Raid Assignmentin kautta poista viimeisen chopperin kautta 30 000 käteisellä DMZ-tilassa. Asiattomille lopullinen helikopteri ilmestyy loppuvyöhykkeelle ja on yksi vaikeimmista irrottamista.
  • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit saada Raid-tehtävän pääse 20 parhaan joukkoon missä tahansa Warzone 2.0 Battle Royale -soittolistan tilassa. On parasta pelata Mini BR Trio tila, koska se päättyy nopeasti. Sinun tarvitsee vain odottaa hetki, kunnes pääset 20 parhaan joukkoon. Kestää vain muutaman sekunnin tai minuutin päästäksesi 20 parhaan joukkoon.

Kun olet suorittanut jonkin yllä olevista vaatimuksista, saat raid-tehtävän MW2:ssa. Sen jälkeen voit napsauttaa Atomgrad-tilaa ja valita kaksi ryhmäsi jäsentä nauttiaksesi pelistä. Siinä on kaikki, mitä voit tehdä saadaksesi raid-tehtävän Modern Warfare 2:ssa. Kun olet täällä, muista tarkistaa MW2 Wiki Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up