Kuinka saada Ripper Dead Space Remakeen?

Isaac Clarke tapaa monia Nekromorfit sisällä USG, Ishimura. Joten sinun on pysyttävä ajan tasalla parhaiden pukujen ja aseiden kanssa. A Viiltäjä se on yksi varhaisajan aseista, joka sinun pitäisi ehdottomasti saada käsiisi Dead Space Remake -pelissä. Näkyy pistoolina, jonka tähtäimessä on pyörösahanterä. Hän voi helposti repiä läpi olentoja, joita kohtaat. Kiehtovaa eikö? Tutustu tähän oppaaseen, jossa on vaiheet Ripperin saamiseksi.

Table
  1. Viiltäjän sijainti Dead Space Remake -versiossa
    1. Kaikki Ripper-päivitykset

Viiltäjän sijainti Dead Space Remake -versiossa

Ripper voidaan saada aikana Luku 3 – Kurssin korjaus. Tässä tehtävässä Isaac saa tehtävän Moottorien tankkaus eteläisillä ja pohjoisilla polttoaineenvalvonta-asemilla. Voit saada Ripperin sisään Konehuone kun tankkaat moottoria etelässä.

Tarkemmin sanottuna, kun syötät tiedostoa valmisteluhuone, näet huoneen, jossa näkyy konehuone. Lisäksi sinun on mentävä tuosta ovesta tankkaaksesi moottoria. Kun avaat oven, näet a ramppi laskeutuu. Käytä tuota ramppia LASKEUTUA ja lopulta löydät Viiltäjän makaamassa maassa.

Kaikki Ripper-päivitykset

Nyt kun sinulla on Ripper Dead Space Remake -versiossa, tässä ovat kaikki sen päivitykset:

  • Ricochet Tracer – Saat ylimääräisen Ricochetin Ripper Bladesille. Tämän päivityksen voi ostaa kaupasta 11 000 krediitillä.
  • Kulmaheitin – Vastaanota toinen Ricochet Ripper Bladediin. Voit hankkia tämän Ripper-päivityksen Hydroponics Flow Supervisor's Officesta (luku 6).
  • Hiilikuituterät – Ripper Blades vastaanottaa toisen Ricochetin, joka on Master Override Boxissa konepajassa Engineeringissa (luku 10).

Tämä kattaa kaiken siitä, kuinka Ripper saa Dead Space Remake -versioon. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Dead Space Remake -oppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up