Kuinka saada rubiiniiho Fortnitessa

Fortnite on julkaissut yli vuosisadan skinejä sen jälkeen, kun se julkistettiin ensimmäisen kerran vuoden 2017 puolivälissä. Fanit siirtyvät raivoon aina, kun uusi skin ilmestyy Item Shopiin. Vaikka skinit eivät itse asiassa anna pelaajille minkäänlaista etua, kyse on vain oikeuksista kerskumisesta enemmän kuin mistään muusta. Yhden tällaisen kosmeettisen esineen tiedetään olevan yksi halutuimmista pelissä - se on Ruby Skin. Tässä oppaassa näytämme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää nahasta ja sen hankkimisesta.

Kuinka saada rubiiniiho Fortnitessa

Voit ostaa Ruby Skinin Fortnitesta 1 200 V-Bucksilla pelin sisäisestä tavarakaupasta.
Sitä pidetään yhtenä pelin harvinaisimmista puvuista. Ruby, naishahmo, esiintyi ensimmäisen kerran Fortniten luvun 1 kaudella 10 6. lokakuuta 2019. Ruby Skin nähtiin viimeksi Item Shopissa 7. joulukuuta 2022.

Ruby's Street Stripes -setti

 • Taivaan kaistale
 • Nauhaleikkuri
 • punainen hälytys

Taivaan kaistale

Sky Stripe on harvinainen purjelentokone, joka on saatavilla pelissä 500 V-Bucksilla. Se on saatavana Ruby skin -lisäosana.

Nauhaleikkuri

Stripe Slicer on toinen harvinainen sadonkorjuutyökalu, jonka voi ostaa Item Shopista 500 V-Bucksilla.

punainen hälytys

Lopuksi meillä on toinen harvinainen kosmeettinen tuote Back Blingin muodossa. Se on osa Ruby skiniä, eikä sitä siksi voi ostaa erikseen. Kun olet ostanut ihon, voit automaattisesti varustaa Red Alert.

Lisää Ruby Leather -tyylejä

Chill Ruby – Luku 3, kausi 1

Värillinen rubiini – luku 3, kausi 2

Tämä kaikki koskee Fortniten Ruby Skiniä. Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua. Jos haluat lisää tämän kaltaisia ​​asioita, siirry sivuillemme Fortnite Relow Game -osiossa.

Table
 1. Kuinka saada rubiiniiho Fortnitessa
  1. Ruby's Street Stripes -setti
  2. Taivaan kaistale
  3. Nauhaleikkuri
  4. punainen hälytys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up