Kuinka saada salainen loppu Dead Space Remake -pelissä

Sillä ei ole väliä, oletko Dead Space -sarjan fani vai et, sinun pitäisi saada salainen lopetus pelatessasi Remakea. Kehittäjät eivät ole vain tehneet pelin uudelleen uusimmille konsoleille, vaan myös tehneet joitain muutoksia tähän peliin kohdellakseen faneja paremmin. Mutta tämän lopun saaminen ei ole niin helppoa. Joten tässä on kuinka avata Dead Space Remake -pelin salainen loppu.

Kuinka avata salainen loppu Dead Space Remake -pelissä

Kuvan luotto: Stevivor YouTubessa
Sinun on kerättävä 12 merkkipalaa saadaksesi salaisen päätteen. Mutta vaikka se tuntuisikin helpolta Valitettavasti et voi saada salaista loppua ensimmäisellä pelikerrallasi. Pelin kehittäjät suunnittelivat pelin tarkoituksella siten, että sinun on pelattava se toisen kerran avataksesi sen. Mutta onneksi ei ole rajoituksia sille, mitä vaikeutta sinun tulee pelata saadaksesi tämän lopun. Joten näin voit avata salaisen lopun nopeasti:

 • Viimeistele peli Easy-tilassa. Helppoa suositellaan pelin suorittamiseen nopeasti, vaikeus ei vaikuta millään muulla tavalla, kun yrität saada salaisen lopetuksen.
 • Aloita uusi peli+. Voit valita minkä tahansa vaikeusasteen, mutta sinun tulee pelata helpossa tilassa saadaksesi lopun nopeammin.
 • kun pelaat, Pidä silmällä purppuranpunaisia ​​hehkuvia palloja missä tahansa olet, nämä ovat merkkikappaleita. Ne on tarpeeksi helppo huomata.
 • Kun olet kerännyt kaikki 12, jatka pelin tarinaa.
 • Saat erilaisen kohtauksen salaisena lopetuksena, kun lopetat pelin tällä kertaa.
 • Tämä kattaa tämän oppaan kuinka avata lukitus ja saada salainen loppu Dead Space Remake -pelissä. Saatat löytää myös oppaamme osoitteessa Dead Space Remake Vs alkuperäisen pelin järjestelmävaatimukset. Ja jos haluat lisää pelitarvikkeita, älä unohda tarkistaa se Soittimen muokkaus.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up