Kuinka saada Shikai helposti Soul Warissa

Kun pelaat Soul Waria, yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun pitäisi tehdä, on hankkia Shikai. Shikai on erittäin tärkeä kaikille Soul Reaperille, ja saatat jopa pitää heitä Soul Reaperin parhaana ystävänä. Ne auttavat sinua taistelussa antamalla sinulle erilaisia ​​kykyjä. Mutta peli ei yksinkertaisesti anna menetelmää niiden hankkimiseksi. Joten näin voit avata ja hankkia Shikain Soul Warissa ja kuinka voit käyttää sitä.

Table
 1. Kuinka saada Shikai Soul Warissa
  1. Kuinka käyttää Shikaia

Kuinka saada Shikai Soul Warissa

Sinun täytyy nousta tasolle ja olla sijalla 10 ja taistella vihollista vastaan ​​samalla kun sinulla on 10 % HP avataksesi Shikaisi tässä pelissä. Prosessi näyttää yksinkertaiselta, mutta se riippuu tuurista, koska sinun on yritettävä saada 10 kertaa Shikai, kun sinulla on näin heikko terveys. Onneksi, jos olet kuolemassa tai kuolit yrittäessäsi, mutta et saanut Shikaia, voit yrittää uudelleen painamalla Esc + R. Näin voit avata Shikain tässä pelissä:

 • Aloita tasoittamalla hahmosi sijalle 10 Soul Reaper. Sinusta voi tulla Soul Reaper saavuttuasi sijan 5 läpäisemällä Soul Reaper -kokeet.
 • Seuraava, mene kaikille alueille, joissa löydät onkaloita taistelemaan niitä vastaan.
 • Mutta sen sijaan, että lopettaisit ne, alkaa ottaa heiltä osumia suoraan. Älä puolusta tai välttele heidän hyökkäyksiään, vaan anna niiden heikentää terveyttäsi.
 • Kun terveytesi heikkenee, on 10% mahdollisuus avata Shikaisi.
 • Kun Shikaisi on avautumassa, soi pieni dialogi, ja dialogin jälkeen saat Shikaisi.

  Kuinka käyttää Shikaia

  Voit käyttää Shikaita hänen taistelutaitojaan tai painaa N meditoidaksesi. Meditoinnin avulla voit siirtyä sisäiseen maailmaan. Muista kiinnittää huomiota Shikain dialogiin. Tämä johtuu siitä, että Inner World of Soul Warissa voit olla vuorovaikutuksessa Shikaisi kanssa kolmella tavalla:

  • Puhua: Voit keskustella Shikaisi kanssa. Se kysyy sinulta kysymyksiä, vastaa niihin oikein lisätäksesi mainettasi. Mutta jopa väärin vastaaminen vähentää sitä.
  • Taistella: Shikain lyöminen taistelussa lisää mainettasi. Mutta jos satut häviämään, sinut karkotetaan sisäisestä maailmasta.
  • Opas: Oppaan käyttäminen antaa vihjeen Shikain sinulle esittämään kysymykseen.

  Tämä kattaa tämän oppaan kuinka saada Shikai Soul Warissa. Koska pidät tämän pelin pelaamisesta, sinun pitäisi löytää myös hyödyllisiä oppaitamme Trellon Wiki- ja Discord-linkitJa kaikki koodit Soul Warille.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up