Kuinka saada Shotgun Rail Sons of The Forestissa

Haluatko tietää Shotgun Railin sijainnin Sons of The Forestissa? Sitten olet oikeassa paikassa. Sons of The Forest antaa pelaajille vapauden valita asearsenaalista. Mutta haulikko on ylivoimaisesti paras ja suosituin asemuoto. Eikä siinä vielä kaikki, pelissä on myös lukuisia liitteitä, jotka antavat aseesi tarvitseman bonuksen. Joten jos haluat oppia löytämään haulikkokiskon, lue eteenpäin saadaksesi lisätietoja sen sijainnista.

Kuinka saada Shotgun Rail Sons of The Forestissa

Kuvan lähde: Gamers Guides (YouTube)
Haulikkokisko on a pohjoisin ranta osa Metsän lasten karttaa. Kun saavut tähän paikkaan, voit nähdä a hylätty telttailu tyhjennetyillä lautoilla rannalla. Samassa paikassa näet myös ruumiin kahden teltan ja arkkujen lähellä. Kiväärin kisko tulee olemaan tämän ruumiin käsissä. Mene vain lähelle ja paina "JA" saada se pois. On toinenkin tapa saada käsiisi kiväärin kiskoon pelissä. Tämä menetelmä on kuitenkin aikaa vievämpi ja vaatii sinua edistymään hieman enemmän pelissä. Tässä on joitain asioita, joita tarvitset ennen liitteen hankkimista: Jos olet jo löytänyt haulikon, sinulla on todennäköisesti myös Rebreather ja Shovel. Mutta sinun on tehtävä pitkä haku löytääksesi huoltoavainkortin. Kun olet löytänyt avainkortin, sinun on mentävä alla olevassa kuvassa merkittyyn paikkaan.

Sinun on ohitettava kaksi golfkärryä, menevä aukkoon luolien kautta ja alas tikkaita ja käytä sitten lukitussa ovessa olevaa huoltokorttia. Täällä joudut käsittelemään erilaisia ​​kuoria ja kahlaamaan käytävillä vedessä päästäksesi hyllyllä olevaan kiväärin kiskoon. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi Shotgun Rail -pelin Sons of The Forestissa. Kun olet vielä täällä, tarkista se kuinka saada haulikko, kuinka saada tainnutusase JA kuinka saada köysiase meidän Metsän lapset osio.

Table
  1. Kuinka saada Shotgun Rail Sons of The Forestissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up