Kuinka saada Slowking Pokemon Scarlet & Violetissa

Slowking on Gen 2 Pokemon Vesi ja psyykkinen tyyppi Pokemon saatavilla Pokemon Scarlet ja Violet. Vaikka se on hyvin hidas, pelaajat valitsevat tämän Pokemonin omaksi edukseen hp, Erityinen puolustusja Erityinen hyökkäys Tilastot aloittelijoille. Hänellä on erityisiä taitoja mm Tietämätön, joita pidetään taistelussa keskimääräisinä taitoina. Se osoittautuu kuitenkin paremmaksi kuin mikään muu aloituspokemon pelissä. Tämä opas auttaa sinua tietämään, kuinka saada Slowking in Pokemon Scarlet ja Violet.

Table
  1. Kuinka saada Slowking Pokemon Scarlet & Violetissa?
    1. Kuinka saada Slowpoke?

Kuinka saada Slowking Pokemon Scarlet & Violetissa?

Saadaksesi Slowkingin, sinun tulee kehittyä Nahjus. Jotta Slowpoke muuttuisi Slowkingiksi, sinun on ensin annettava Slowpoke King's Rock kestää. Kuninkaan kivi löytyy satunnaisesti Paldean alue. Voit ostaa sen osoitteesta Delibird lahjatavarakauppa ansaitsemisen jälkeen 4 kuntosalimerkkiä varten 10 000 Pokedollaria tai Liigan Pisteet Kun Slowpokesi pitelee King's Rockia, vaihda se ystäväsi kanssa avaamalla Poke-portaalisi ja palauta se sitten. Kaupankäynnin jälkeen saat Slowkingin Slowpoken sijaan, koska heti kun käyt kauppaa Slowpokella, se muuttuu Slowkingiksi. Pelaajien tulee myös tietää, että Slowpoke kehittyy hidasbro sisään taso 37 evolutionaarisen sukulinjan jakautumisen vuoksi. Siksi suosittelemme, että kehität Slowpokea ennen kuin se saavuttaa tason 37.

Kuinka saada Slowpoke?

Voit yleensä havaita Slowpoken lähistöltä Casserya järvi. Voit myös kohdata niitä, yleensä lähellä mitä tahansa vesipistettä heidän luonnollisen elinympäristönsä mukaisesti. Voit vangita ne käyttämällä yleistä Pokeballia niiden heikentämisen jälkeen. Slowpoken paras evoluutio on Slowking korkean perustilaston ansiosta, joka osoittautuu hyödylliseksi taistelussa. Siinä on kyse Slowkingin saamisesta. Lisäksi paras luontooppaamme Lechonk ja Oinkologne Pokemonissa Scarlet ja Violet voivat auttaa sinua, jos olet utelias. Voit lukea evoluutiooppaamme Chancy Blissyssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up