Kuinka saada tämä peto ja sen turkki?

Tylypahkan perinnössä on saatavilla lukuisia petoja, jotka tekevät itsestään hyödyllisiä eri tavoin. A Kneazle se on yksi tällainen peto, joka näyttää kissalta, jolla on suuret korvat ja joka voi olla loistava lemmikki. Ei vain Kneazle, vaan hänen turkkinsa on myös hyödyllinen luomaan piirteitä Tylypahkan perinnössä. Kuulostaa kiehtovalta eikö? Tässä on kaikki, mitä sinun pitäisi tietää.

Table
  1. Kuinka saada Kneazle Tylypahkan perinnössä? (paikat)
    1. Kuinka saada Kneazle-turkki?

Kuinka saada Kneazle Tylypahkan perinnössä? (paikat)

Kuten muutkin maagiset olennot, voit löytää Kneazlen Kneazle Beast Denistä. Tässä ovat paikat, joista löydät Kneazle Densin Tylypahkan perinnöstä:

  • Brocburrowsta lounaaseen
  • Etelämeren pohjoisen suon eteläpuolella
  • Marunweemistä lounaaseen
  • Cragcroftista luoteeseen
  • Clagmarin rannikon lounaaseen

Varmista, että täytät Tonttu, nab-säkki ja kehystehtävä. Tämän tehtävän jälkeen saat a Nab-Sack jonka kautta voit pelasta pedot ja teleportaa ne Vivariumiin Vaatimushuoneessa. Voit teleportoida minkä tahansa pedon, mukaan lukien Kneazlen, Vivariumissa Tylypahkan perinnössä.

Kuinka saada Kneazle-turkki?

Nyt kun tiedät kuinka saada Kneazle, sinun on aika kerätä Kneazle Furs. Kun Vivariumissasi on Kneazle, huolehdi siitä ruokkimalla tai silittelemällä häntä. Varmista, että Kneazles on tyytyväisiä, jotta he pudottavat turkkinsa puolestasi. Toinen tapa saada Kneazle Fur on ostaa se Brood and Peck Osta Hogsmeadessa 400 kullalla.

Lopuksi, että olet saanut Kneazle Fur, voit käytä niitä ominaisuuksien lisäämiseen laitteeseesi Tylypahkan perinnössä. Myös varusteiden päivittäminen on viisas vaihtoehto ennen matkalle lähtöä. Pohjimmiltaan kyse on Kneazlen ja Kneazle Furin hankkimisesta Tylypahkan perinnössä. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Tylypahkan perintö Wiki saadaksesi lisää tällaista sisältöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up