Kuinka saada tulinen sielu WoW Dragonflightissa

Haluatko tietää, kuinka saada sielu tuleen WoW Dragonflightissa? Älä sitten katso enää! Fiery soul on eeppinen askartelureagenssi, joka on elintärkeä erilaisten reseptien valmistuksessa. Merkittävimmät ovat Frostfire Preparation Legguards, Unstable Belt of Frostfire ja Burning Hood. Tulisen sielun löytäminen ei kuitenkaan ole mitenkään helppoa. Tämä opas näyttää, kuinka saat vaikean askartelutuotteen World of Warcraftissa.

Table
  1. Mistä löytää tulinen sielu WoW Dragonflightissa
    1. Kuinka käyttää Zapthrottle Soul Inhaleria sielujen sytyttämiseen

Mistä löytää tulinen sielu WoW Dragonflightissa

Voit saada Fiery Soulin WoW Dragonflightissa, kun käytät Zapthrottle Soul Enhanceria Fire Elementalsissa. Sinun on myös varustettava Hollow Soul Cage tämän taistelun aikana, jotta pääset onnistuneesti käsiisi Burning Souliin. Käymme hieman yksityiskohtaisemmin läpi, kuinka tämä tehdään. Ensimmäinen esine, Zapthrottle Soul Inhaler, voidaan myös valmistaa ja ostaa huutokauppakamarista. Samoin Empty Soul Cage on Jewelcraftersin valmistama, ja sen voi ostaa myös huutokauppatalosta. Edellinen houkuttelee elementaalien sielua, kun taas jälkimmäistä käytetään niiden säilyttämiseen. Seuraavaksi sinun täytyy matkustaa paikkoihin, joissa voit kohdata Fire Elementals. Sikäli kuin tiedämme, Dragonflightissa on kaksi paikkaa:

  • Vakthrosin huippukokous Vuonna Taivaansininen Kesto (koordinaatit – 79, 37]
  • Polttava helvetti elementaali löytyy Gardens of Unityn a Taldraszus

Kuinka käyttää Zapthrottle Soul Inhaleria sielujen sytyttämiseen

Kun saavut haluttuun paikkaan, sinun on aloitettava taistelu tulielementaalin kanssa. Nyt kun sinulla on Zapthrottle Soul Inhaler ja Empty Soul Cage, aloita hyökkäykset elementaalia vastaan. Kun se saavuttaa terveyspalkkionsa 40 % tai vähemmän, aloita Zapthrottle Soul Enhancerin kanavointi, kun tulielementaali kuolee. Kun vihollinen on kukistettu, heidän sielunsa siirtyy Hollow Soul Cage -häkkiin. Et kuitenkaan saa avata sitä seuraaviin 15 minuuttiin, muuten saat vain Overwhelming Essencen. Kun 15 minuuttia on kulunut, palava sielusi on valmis lunastamaan. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi tulisen sielun WoW Dragonflightiin. Toivomme, että tämä opas auttoi sinua. Lisää vinkkejä ja temppuja löydät sivuiltamme World of Warcraft osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up