Kuinka saada Umbral Obsidian Deepwokenissa

The Umbral obsidiaani on materiaali, jonka saat Deepwokenista avataksesi Shadowcasts viritystä. Lisäksi voit käyttää sitä myös Boss Fightin kutsumiseen, Primadon. Tässä hardcore-fantasiapelissä jatkuva päivitys on avainasemassa. Koska sillä on pysyvä kuoleman ominaisuus. Se tarkoittaa, että jos kuolet, menetät kaikki kerätyt materiaalit ja päivitykset. Shadowcast-aktivoinnin avulla voit avata lukuisia kykyjä. Tämä opas auttaa sinua viljelemään tätä materiaalia tämän Shadowcastin lukituksen avaamiseksi.

Hanki Umbral Obsidian Deepwokenissa

Saadaksesi Umbral Obsidianin Deepwokenissa, Pelaajien on tapettava olentoja, kuten Megalodaunts, Lionfishes, Threshers, King Threshers ja Negromancers. Voita heidät yhdessä taistelussa ja kerää Umbral Obsidian heidän omastaan kuollut ruumis. Seuraavat ovat paikat, joista nämä olennot löytyvät:

  • Megalodaunt: Etrean Luminant ja The Depths
  • Leijonakala: Abyss, Atratelin meri ja tyhjyyden puoli
  • Puimarit ja King Threshers: Kuilu ja tähtien pyyhkäisemä laakso
  • Necromancers: Minitysra

Avaa Shadowcast Tuning

Voit käyttää Umbral Obsidiania antamalla viisi niistä klo kouluttaja sisään Celtor Wastes ulkopuolella Hukkuneiden kaupunki ja avaa Shadowcast Tuning. Sitten voit oppia mantroja erilaisten heittämiseen Taistelu, tuki ja liikkuvuus liikkuu. Lisäksi voit käyttää sitä myös lukituksen avaamiseen Aktiivisia ja passiivisia kykyjä Miten Varjomatkat Ja Singulariteetti. Mikä tekee tästä virityksestä erityisen, on sen kyky tehdä niin valuta eetteri. Se tarkoittaa, että jos lyöt jotakuta Shadowcast Mantralla, tyhjennät hänen eetterin ja omaksua se. Tämä tekee siitä erinomaisen virityksen jatkuvaan paineen kohdistamiseen vihollisesi kohtaan. Ja se vahvistuu, kun harjoittelet sitä harjoitusvälineellä Puhdas sydän.
Toinen Umbral Obsidianin käyttötarkoitus on se, että voit käyttää sitä kolme niistä kutemaan Primadon. Tämä on pomotaistelu, jonka löydät Apinan tassu alueella. Voittamalla sen voit saada 16 arkkua, yksi pieni rintakehä ja resonanssi.
Siinä kaikki, kuinka saada Umbral Obsidian Deepwokenissa. Meillä on enemmän hyödyllisiä oppaita tästä pelistä, kuten Täydellinen luettelo aseista päällä RelowGame joten muista tarkistaa se.

Table
  1. Hanki Umbral Obsidian Deepwokenissa
    1. Avaa Shadowcast Tuning

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up