Kuinka saada V2-havainnointi Blox Fruitsissa

Havainto V2kutsutaan myös Ken Haki, se on hyödyllinen taito, joten pelaajat etsivät tapoja saada se Blox Fruitsissa. Tässä One Piece -anime-inspiroimassa Roblox-pelissä sinun on kerättävä erilaisia ​​paholaisen hedelmiä vahvistaaksesi hahmosi. Kun vahvistut, voit ottaa vahvempia pomoja ansaitaksesi XP:tä ja palkintoja. Hallitse taitoja, kuten Vaisto V2 se antaa sinulle etulyöntiaseman vastustajaasi nähden, ja tämä opas kertoo kuinka saat sen.

Kuinka saada V2 Haki -havainto Blox Fruitsissa

Kuvan lähde: Axiore Youtubessa Saadaksesi Observation V2 Haki Blox Fruitsissa, sinun on täytettävä Nälkäisen miehen etsintä. Mene Kelluva kilpikonnasaari ja etsi tämä NPC. Ole vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, niin hän lähettää sinut tehtävään saadakseen hänet a “Kunnollinen ateria”. Tämä ateria koostuu kolmesta hedelmästä, mm Omena, banaani ja ananas.
Löytääksesi omenan, etsi a tasangolla, jossa on yksi puu. Omena kutee tämän puun alla, joten korjaa se, jos se on siellä, tai odota sen kutemista. Nyt aivan tämän tasangon vieressä huomaat toisen tasanko kanssa kolme puuta sen päällä. Mene tälle saarelle ja löydät sieltä banaanin. Nyt vihdoin, ananas, mene sivulle korkeammat tasot -lta Satamakaupunki. Sieltä löydät rakennuksen, jossa on kaiuttimet ulkopuolella. Voit korjata ananasta tämän rakennuksen ulkopuolella. Kun olet saanut kaikki hedelmät, mene Hungry Manille ja hän pyytää sinua laittamaan ne a kulho. Jos sinulla ei ole sitä, täytä NPC-kansalainen Etsi Satamakaupunki lähellä Kartano selvitä se. Tämä tehtävä sisältää:

  • Tapa 50 Forrest Piratea
  • Tapa kapteeni Elefantti
  • Löydä Kapteeni Elefantin aarre

Tehtävän suorittamisen jälkeen hän ojentaa sinulle kulhon. Laita hedelmät kulhoon ja anna kulho nälkäiselle miehelle mukana 5 000 000 Belì oppia Observation V2 -taitoa. Jos mies on nälkäinen Lähde sitten sinun täytyy Max Out Huomautus V1.
Siinä kaikki, kuinka saada Observation V2 Blox Fruitsissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada Race V4muista tarkistaa meidän Roblox-osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up