Kuinka saada varsijousi COD MW2:ssa

Kuten me kaikki tiedämme, COD Modern Warfare sisältää paljon aseita, jotka voit avata pelissä. Aseiden lisäksi peli esittelee myös piilotetun varsijousen joissakin kampanjatehtävissä. Tämä ase on melko sileä ja auttaa varmasti pysymään tutkan alla. Jos etsit myös Varsijousi COD Modern Warfare 2:ssa (MW2), autamme sinua saamaan sen. Alla olemme maininneet kaikki mahdolliset tavat saada ase peliin.

Table
  1. Mistä löytää varsijousi COD MW2:ssa (paikat)
    1. Tehtävä yksin
    2. El Sin Nombre -varsijousen sijainti

Mistä löytää varsijousi COD MW2:ssa (paikat)

COD MW2:ssa pelaajat voivat avata ja saada varsijousen El Sin Nombre & Kampanja yksin tehtävät. Jotta saisit paremman käsityksen paikoista, sukeltakaamme tehtävän yksityiskohtiin.

Tehtävä yksin

Löytääkseen varsijousen kampanjatehtävässä Yksin pelaajan on etsittävä tiedosto Autotalli nimetty El Maistro. Kun Ghost keskustelee tunnelin reitistä, hän etsii autotallia, jossa on valkoinen auto. Ja sen jälkeen sinun on avattava tallelokero. Kassakaapin salasana on kannettavassa tietokoneessa, joka on tallennettu autotallin pöydälle. Voit välttää vaivan kirjoittamalla 37-60-80 yhdistelmä ja olet hyvä lähtemään. Kun kassakaappi on avattu, ota vain varsijousi ja aloita vihollisten poistaminen.

El Sin Nombre -varsijousen sijainti

El Sin Nombre -kampanjan tehtävässä saat varsijousen sisään Autotalli. Mutta ensin pelaajien on suoritettava tehtävä jonkin aikaa ja tapettava vihollisia. Kunnes Ghost käskee sinua etsimään autotalli, jossa on jotain Diegolle tärkeää. Sen jälkeen etsi ovi, jossa on sisääntulokieltokyltti. Siellä törmäät vartijaan, joka sinun on poistettava hiljaa, muuten hänen ryhmänsä saa hälytyksen ampumalla. Kun olet valmis, paina vain interaktiivista painiketta ja ota varsijousi pois seinästä. Nämä olivat tapoja saada Crossbow helposti COD MW2:ssa. Se sanoi, älä unohda tarkistaa Parannetut tähtäysapuasetukset pelin vuoksi. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Modern Warfare 2 oppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up