Kuinka saada verenvuotoa kolossaaleista aseista ja miekoista Elden Ringissä

Elden Ring sisältää joukon raskaita aseita, jotka aiheuttavat massiivisia vahinkoja vihollisellesi. Tämä sisältää pääasiassa valtavat aseet ja miekat, joita voit hankkia eri tavoin. Koska näiden raskaiden aseiden siirto on melko hidasta, monet pelaajat miettivät, pitäisikö käyttää erilaisia ​​tilatehosteita. Tämä sisältää pääasiassa kolossaalisten aseiden ja miekkojen verenhukan tai verenvuotovaikutuksen. Mutta voit käyttää Bleed-affiniteettia vain valituissa raskaissa aseissa. Älä huoli, katso oppaamme kuinka saada Bleed on Colossal Weapons and Swords in Elden Ring.

Table
 1. Kuinka saada verenvuotoa kolossaaleista aseista ja miekoista Elden Ringissä
  1. Paras kolossaalinen verinen ase
  2. Paras Bleed on Colossal Sword elokuvassa Elden Ring

Kuinka saada verenvuotoa kolossaaleista aseista ja miekoista Elden Ringissä

Voit saada Bleed-efektin Colossal Weapons ja Colossal Swords avulla Musta terä. Löydät Black Whetbladen osoitteesta Yön pyhä maa. Tämä paikka on edessään a Alttari lähellä kuollut ruumis sisään Nokron, ikuinen kaupunki. Kun käytät Whetbladea, tarvitset myös yhteensopivan Sodan tuhkaa valitaksesi vuodon affiniteetin. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Veriloitsuja, kulutustavarattai loitsuja valitaksesi vuodon affiniteetin. Mutta kuten aiemmin mainittiin, voit käyttää Bleediä vain valituissa jättimäisissä aseissa ja miekoissa. Puhumattakaan vain jättimäisistä aseista Ghizan pyörä aiheuttaa verenhukan kertymistä. Se aiheuttaa +70 Verenmenetys vastustajillesi. voit käyttää Tummat taontakivet, Taikatai kulutustavarat päivittää Wheel of Ghiza -ase. Vaikka sen passiivinen veren vaikutus pysyy samana, voit aiheuttaa massiivisia vahinkoja 382 Päällä Normaali +10. Voit käyttää Black Whetbladea Bleeding-affiniteettiin tietyissä Colossal-aseissa. Nämä aseet ovat seuraavat:

 • Greataxe kaksintaistelija
 • Suuri mätä kirves
 • Golem alabardi
 • Jättiläinen murskain
 • Prelaatin helvetin esikunta

Kolossaalisiin miekoihin tulee ei aseita jotka luonnollisesti aiheuttavat verenvuotoa tai verenvuotoa. Sinun on käytettävä Black Whetbladea yhdessä Ash of Warin tai muiden Bleed-affiniteetin vaihtoehtojen kanssa. Colossal Weaponsin tapaan vain jotkin Colossal Swords sallivat Bleeding-tilan vaikutuksen. Joten tässä on kaikki valtavat miekat, jotka voivat aiheuttaa verenvuotovaikutuksen:

 • Zweihander
 • Suuri miekka
 • Vahtikoira Greatsword
 • Peikon kultainen miekka

Katsotaanpa nyt parhaat Bleed Colossal -aseet tai -miekat Elden Ringissä.

Paras kolossaalinen verinen ase

Puhuttaessa massiivisen fyysisen vahingon aiheuttamisesta, Greataxe kaksintaistelija se voi olla oikea valinta. Blood Affinityn käytön jälkeen tämä valtava ase voi aiheuttaa Vahinko 352. Myös samanlainen kuin kaikki jättimäiset aseetse aiheuttaa 120 verenvuoto tai Verenhukan kertyminen. Vaihtoehtoisesti voit myös mennä Ghizan pyörä jos olet valmis päivittämään sen Standard +10:een.

Paras Bleed on Colossal Sword elokuvassa Elden Ring

Mielestäni paras valinta olisi Suuri miekka. Bleed Affinityn avulla voit aiheuttaa 341 fyysistä vahinkoa vihollisiasi vastaan. Tämä on suurin aiheuttama vahinko kaikki valtavat miekat. Hänen Pakottaa, KetteryysJa Mystinen tilastoasteikko a b, dJa d tasot vastaavasti. Voit myös rakentaa ylivoimaisen Bleed-koontiversion käyttämällä useita Talismanit.

Lopuksi voit myös käyttää Bleediä muihin miekkoihin tai Colossal-aseisiin mieltymystesi perusteella. Koska loppujen lopuksi kaikki riippuu pelityylistäsi, kokemuksestasi ja luokkatyypistäsi. Joten jätämme loput päätöksestäsi.
Siinä kaikki, kuinka saada Bleed on Colossal Weapons and Swords Elden Ringissä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaaseemme osoitteessa paras kolossaalisten aseiden rakenne, paras rakenne kolossaaleista miekoista, Colossal Weapons -sodan paras tuhkaJa Lisäksi Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up