Kuinka saada verinen kyynelpiiska menestys vampyyreista selviytyneissä

The Veristen kyynelten ripaus se on tehokas ase Vampire Survivorsissa ja pelaajat etsivät tapoja saada se. Tässä minimalistisessa selviytymispelissä sinun tarvitsee vain selviytyä hirviöaaltoja vastaan ​​mahdollisimman pitkään. Ajan myötä näistä vihollisista tulee entistä haastavampia ja niiden määrä kasvaa. Mutta saat myös uusia ja tehokkaita aseita ja kykyjä. Jokaisella hahmolla on ainutlaatuinen ase, jota voit kehittää. Tämä opas kertoo kuinka kehittyä piiska Vampire Survivorsissa.

Table
  1. Kuinka päivittää piiskaa saadakseen verisen kyynelen Vampire Survivors -pelissä
    1. Miksi piiskaa pitäisi päivittää?

Kuinka päivittää piiskaa saadakseen verisen kyynelen Vampire Survivors -pelissä

Jos olet uusi pelissä, aloitat hahmosta, Antonio Bel maa. Hänen aloitusaseensa on ruoska, joka hyökkää vaakatasossa ja kulkee vihollisen läpi. Saadaksesi Bloody Tearin, sinun on kehitettävä Antonion piiska maksimitasolle (taso 8) ja hankittava Hollow Heart. Tapa sitten yksi vahvimmista hirviöistä saadaksesi a Rintakehä. Kun avaat, saat kyynelpiiskan sisälle. Huomaa, että sitä ei taata, joten saatat joutua avaamaan joitain arkkuja. Tässä on erittely siitä, kuinka voit päivittää piiskaasi:

  • Kerää kaikki Sinisiä helmiä tappaa hirviöitä.
  • Kerran sininen palkki yläosa on täytetty, sinulla on 3 vaihtoehtoa päivittää aseesi tai hankkia uusi esine.
  • Valitse vaihtoehto päivittääksesi piiskaa, kunnes se saavuttaa tason 8.
  • Saat myös Hollow Heart -tuotteen.

Miksi piiskaa pitäisi päivittää?

Bloody Tear Whip on voimakas ase, mutta haluat käyttää sitä tietyillä tasoilla, kuten kirjasto. Tämä johtuu sen hyökkäyskuviosta. Piiskan tapaan tämä ase iskee vihollisia ylhäältä ja sivuilta vaakatasossa. Tämä tekee sinusta haavoittuvan alhaalta tuleville vihollisille. Aseessa on kuitenkin myös a varastaa elämää kapasiteettia. Eli voitat takaisin 8 hv jokaiselle kriitikko lyödä. Voit päivittää sitä edelleen lisätäksesi sitä Vahinkoalue ja baarien määrä. Lisäksi voit kehittää siitä myös a Fuwalafuwaloo yhdistämällä sen max-tason kanssa Pyhä tuuli.
Siinä kaikki, kuinka saada Bloody Tear Whip -pelissä Vampire Survivors. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka avata isot housutvierailla RelowGame pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up