Kuinka saada verisiä rahakkeita WOW Dragonflightissa

Äskettäin julkaistun Dragonflight-laajennuksen myötä World of Warcraft sisältää joukon uutta sisältöä. Tämä sisältää WOW:hen lisätyt uudet valuutat. Bloody Tokens on yksi viimeksi lisätyistä valuutoista. Voit käyttää näitä Kirotut valuutat ostaa ja päivittää erilaisia ​​laitteita. Mutta monet pelaajat ovat melko hämmentyneitä näiden valuuttojen hankkimisesta. Älä huoli, tutustu oppaaseemme, kuinka saada Bloody Tokens WOW Dragonflightissa.

Kuinka saada verisiä rahakkeita WoW Dragonflightissa

Siellä on useilla tavoilla saada Bloody Tokens World of Warcraft Dragonflightissa. Yksi tärkeimmistä tavoista hankkia nämä valuutat on kautta PvP ottelut. Joten tässä on kaikki tavat saada Bloody Tokeneja WOW:ssa:

  • Täydentämällä PvP ottelut varsinkin War mode:
  • Poista vihollispelaajat sisään Avoimen maailman PvP
  • Kautta Airdrop-tapahtumat sotatarvikelaatikoiden ryöstelyä

Huomaa, että World Questit ovat aktiivisia vain tietyn ajanjakson WOW Dragonflightissa. Kuten voit vain käydä läpi maailman tehtäviä puoliviikoittain, varmista, että täytät ne kaikki saadaksesi lisää verisiä tokeneita. Muista myös vuorottelemaan War Mode -vaihtoehto PÄÄLLÄ PVP-otteluihin. Kun puhutaan Air Drop -tapahtumista, sinulle ilmoitetaan siitä alkaen Dracthyr. Jos suuntaat alueelle, jossa se putosi, voit viljellä enemmän kuin muutaman Bloody Tokenin Sotatarvikelaatikot. Varmista siis, ettet missaa näitä tapahtumia.
Kuvan lähde: Kroketit YouTubessa.

Mihin tarkoitukseen ne ovat

Voit käyttää Bloody Tokeneja ostaaksesi erilaisia ​​laitteita WoW Dragonflightissa. Tässä ovat kaikki laitteet, joita voit ostaa tällä valuutalla:

  • Viittat, rannerenkaat ja vyöt: 100 veristä rahamerkkiä
  • Käsineet, saappaat ja olkapäät: 150 veristä rahamerkkiä
  • Kypärät, arkut ja leggingsit: 200 veristä rahamerkkiä
  • Aseet: 250 veristä rahamerkkiä

Voit mennä Pahuus sisään Valdrakken ostaaksesi eri muunnelmia yllä olevista varusteista. Sen koordinaatit ovat 40,58. Vaihtoehtoisesti voit myös mennä osoitteeseen Kenttämestari Embernath Valdrakkenissa. Löydät sen lähellä Malica a 45.03 koordinaatit. On suositeltavaa ostaa Tuotetason 389 Dragonbreaker-varusteet tuolla. Tarjoaa pelaajille korotuksen Critical Strike (+279) Ja Mestaruus (+256).
Siinä kaikki, kuinka saada Bloody Tokens WOW Dragonflightissa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa Dragon Riderin parhaat kyvyt, parhaat ammatit valita, missä mukautat lohikäärmettäsija enemmän World of Warcraft -oppaat täällä RelowGame.

Table
  1. Kuinka saada verisiä rahakkeita WoW Dragonflightissa
    1. Mihin tarkoitukseen ne ovat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up