Kuinka saada vesikrassia Pokemon Scarlet & Violet -pelissä

Jokaisella ainesosalla on tärkeä rooli Pokemon Scarlet & Violetissa. Niitä käytetään voileipien valmistukseen, mikä puolestaan ​​​​voi lisätä mahdollisuuksiasi saada tietyntyyppisiä Pokemoneja. Siinä ei vielä kaikki, voit myös parantaa todennäköisyyksiäsi saada kiiltävä Pokemon. Etenkin näistä ainesosista vesikrassin merkitystä ei voi liioitella. Monet kouluttajat eivät tiedä kuinka saada vesikrassia Pokemon Scarlet & Violetissa, jos olet yksi heistä, tämä opas auttaa sinua.

Hanki vesikrassi Pokemon Scarlet & Violetissa [Location Guide]

Vesikrassi on yksi yleisimmistä ja vanhimmista tunnetuista lehtivihanneksista, joita ihmiset ovat syöneet. Kasvis ei kuitenkaan ole läheskään yleinen Pokemon Scarlet & Violetissa. Mutta älä huoli, tiedämme tarkalleen, mistä se löytyy. Vesikrassia löytyy mistä tahansa Deli Cioso di Paldea -liikkeestä. Täältä löydät kaupungit, joista löydät sen sivuliikkeet:

  • Mesagoza (kolme)
  • Eteläisen maakunnan alue kaksi
  • Porto Marinada
  • Levincia

Pohjimmiltaan nämä ovat paikkoja, joista voit löytää Deli Cioso -kaupan. Löydät kolme sen myyntipisteistä itse Mesagozasta. Hankimme kuitenkin vesikrassi Mesagozasta ja suosittelemme, että teet samoin, koska ne on helpompi löytää. Vesikrassia voi ostaa Deli Cioso -kaupasta 270 Poké dollaria yhteensä. Vaikka tämä on vähän kallista, tarvitset vesikrassia tehdäksesi pelissä monia tehokkaita pullia. The Super mausteinen voileipä, Master Zesty Sandwich ja jopa Ultra Pickle Sandwich. Olisi kannattanut sijoittaa useampaan Vesikrassiin kerralla, sillä siitä voi olla sinulle myöhemmin paljon hyötyä. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vesikrassin hankkimisesta Pokemon Scarlet & Violet -pelissä. Jos tämä auttoi sinua, katso meidän Pokémon SV myös opassivut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up