Kuinka saada Virginia seuralaiseksi Sons of the Forestissa

Jos olet pelannut Metsää, olet tietoinen vakavasti mutatoituneista olennoista: Virginiasta. No, he ovat palanneet kummittelemaan sinua myös Sons of the Forestissa. Tällä kertaa heistä on kuitenkin vain yksi nimeltään Virginia. Hänen roolinsa tässä pelissä on hyvin erilainen kuin esiosa. Tämä opas kertoo sinulle Metsän lapset -elokuvan 3-jalkaisesta naisesta ja kuinka saada hänet kumppaniksi.

Table
  1. Kuka on 3-jalkainen nainen elokuvassa Children of the Forest?
    1. Kuinka saada Virginia seuralaiseksi Sons of The Forestissa

Kuka on 3-jalkainen nainen elokuvassa Children of the Forest?

Children of the Forestin 3-jalkainen nainen on nimeltään Virginia ja on ystävällinen NPC. Verrattuna pelin muihin mutanttivihollisiin, voit värvätä Virginian ja tehdä hänestä ystäväsi. Vaikka Virginialla on osittain mutatoitunut 3 kättä ja 3 jalkaa, hän ei ole ollenkaan vihamielinen sinua kohtaan. Kumppanina kolmijalkainen nainen taistelee ja tutkii kanssasi ja Kelvin – toinen rekrytoitavissa oleva hahmo. Vaikka Virginia saattaa aluksi tuntua kammottavalta, tottut häneen, kun hän auttaa sinua kohtaamaan metsässä sinua odottavat mutatoidut viholliset. Jos et tiedä, kuinka saada Virginia seuralaiseksi Sons of the Forestissa, katso seuraavat vaiheet:

Kuinka saada Virginia seuralaiseksi Sons of The Forestissa

Jos haluat tehdä Virginiasta apurisi Sons of The Forestissa, sinun on noudatettava varovaisuutta, sillä hän pelkää melko helposti. Varmista että kotelo Kuka tahansa ase tai kädessä olevaa esinettä painamalla "G" avain. Kolmijalkaisen naisen lähestyminen aseet kädessään pelottaa häntä. Tämän seurauksena yritä pysyä rauhallisena ja hidas lähestymistapa. Muista, että et voi tehdä Virginiasta kumppaniasi yhdellä tapaamisella. Tapaat hänet useita kertoja, joten muista toistaa sama prosessi siihen asti. Paras paikka löytää Virginia on sisällä kuumia alueita koska se pitää auringosta paljon enemmän kuin mikään luminen alue. Kun muodostat siteen häneen, voit antaa hänelle pistoolin ja haulikko. kyllä ​​hän voi käyttää kahta pistoolia samanaikaisesti kiitos hänen kolmen kätensä! Älä vain tee sitä virhettä, että olet vihamielinen häntä kohtaan, koska saatat menettää mahdollisuuden tehdä hänestä kumppanisi. Ja varoituksen sana, jos tapat Virginian, hän ei enää synny uudelleen. Joten jos olet tyytyväinen ajatukseen pelata yhden kumppanin kanssa vähemmän, jatka vapaasti. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Metsän lapset -elokuvan 3-jalkaisesta naisesta. Toivomme, että opit myös saamaan Virginian kumppaniksi oppaamme avulla. Lisää vinkkejä ja temppuja löydät sivuiltamme Metsän lapset Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up