Kuinka saada virheenkorjaustila Sonic Maniassa

Sonic Gamesissa oli aina virheenkorjaustila, jonka avulla pelaajat voivat muuttaa järjestelmän asettelua. Onneksi tämä tila on saatavilla myös Sonic Maniassa. Mutta kuten minkä tahansa muun pelin, sinun on avattava sen lukitus käyttääksesi sitä. Mietitkö miten? Katso tästä oppaasta kuinka avata lukitus Virheenkorjaustila Sonic Maniassa.

Kuinka avata virheenkorjaustila Sonia Maniassa?

Aiemmin ainoa tapa avata virheenkorjaustila oli käyttää tiedostoa Tason valinta näyttö. Tämä menetelmä on kuitenkin poistettu käytöstä sen jälkeen Versio 1.03. Joka tapauksessa sinun on kerättävä vähintään Sonic Manian virheenkorjaustilan avaaminen 16 bonusvaiheen mitalia. Tämä tekee virheenkorjaustilan käytettävissä ominaisuutena Pelivaihtoehdot. Sieltä voit Aktivoi/deaktivoi tahtosi mukaan.

Kun olet aktivoinut virheenkorjaustilan, lisää tiedosto Ei säästöä tila sisään hulluustila. Siinä kaikki, olet nyt siirtynyt virheenkorjaustilaan Sonic Maniassa. Jos 16 medaljongin kerääminen kestää liian kauan, tässä on temppu avata virheenkorjaustila aikaisin:

  • Paina otsikkonäytössä Ylös, ylös, alas, alas, ylös, ylös, ylös, ylös, ylös, ylös ennen "paina mitä tahansa painiketta" kehote tulee näkyviin. Tämä avaa virheenkorjaustilan automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee enää odottaa.

Seuraavat ovat painikkeita, jotka liittyvät tiettyihin toimintoihin, jotka voidaan suorittaa Sonic Mania Debug Mode -tilassa: PS4
Xbox One
Nintendo Switch
Toiminnot
Neliö XY Siirry kohteiden sijoitustilaan tai poistu siitä XAB Kierrä kohteen valinnan läpi (eteenpäin) Pidä X+Kolmio Pidä A+Y Pidä B+X Kierrä kohteen valinnan läpi (taaksepäin) Ympyrä BA Kierrä käynnistysnäytön läpi (jos näyttö on tällä hetkellä valittuna ) Kolmio YX Sijoita valittu kohde Kiitos Sonic Mania Fandom -huijauskoodit yllä olevia tietoja varten. Tämä kattaa kaiken virheenkorjaustilan avaamisesta Sonic Maniassa. Muuten, tiedätkö kuinka vanha Tails on Sonic the Hedgehogissa? Tsekkaa tämä opas tietää. Voit myös tutustua muihin tuotteisiimme Pelioppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up