Kuinka saada virta takaisin vasempaan käsivarteen?

Genshin Impact on yksi suosituimmista MMORPG-peleistä, joka sisältää valtavan avoimen maailmankartan. Tämä kartta takaa paljon hauskuutta tutkimisen ja seikkailujen muodossa. Maailmassa on useita tehtäviä, joissa on haastavia sivutehtäviä. Yksi tällainen haastava alakysely on Dyyneihin haudattu hedelmällisyys: Bilqis World Questin Dirge II osa. jossa pelaajien tehtävänä on Palauta virta vasemmalle käsivarrelle jättiläisrobotista Genshin Impactissa. Jos olet epävarma palautusprosessista, tämä opas on kattaa sinut. Lue loppuun asti tietääksesi vaiheet tämän saavutuksen suorittamiseksi.

Vaiheet virran palauttamiseksi vasemmalle käsivarrelle Genshin Impactissa

Tehon palauttaminen vasemmalle käsivarrelle on välttämätöntä aseta 2 energialohkoa 2 energiakennoon vastaavasti. Se ei ole niin vaikeaa, eikä se ole niin yksinkertaistakaan. Joka tapauksessa voit saavuttaa tämän tavoitteen seuraavasti:
Kuvan lähde – WoW Quest (YouTube)

  • Seisomassa ohjaushytti, mene ulos ja Käänny vasemmalle. Sieltä voit etsiä tiedoston silta, joka yhdistää hytin ja laiturin Toisella puolella. Tuolta sillalta löydät ensimmäisen Energialohko.
  • Kohteeseen sen sillan päähän, löydät valaisemattoman energiasolun. Vain vasemmalle tuon energiasolun sisäänkäynnissävoit löytää toinen energialohko. Kun saat molemmat energialohkot. olet puolivälissä vasemman käsivartesi tehon palauttamisessa Dune-Entombed Fecundity of Genshin Impactissa.
  • Tiedät jo ensimmäisen voimakennon sijainnin, joka on sillan päässä, kuten yllä mainittiin. Mene vain tuon energiasolun luo ja ole vuorovaikutuksessa sen kanssa energialohkon sijoittamiseksi.
  • Nyt toiseen energiasoluun, suuntaa takaisin ohjauskopin luo. Löydät atoinen kansi hytin toisella puolella. The toinen voimakenno on sillan päässä. Suuntaa sitä kohti ja aseta toinen energialohko sen sisään palauttaaksesi voiman vasemmalle käsivartellesi.

Näin suoritat jättiläisrobotin vasemman käsivarren tehon palauttamisen. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Genshin Impact Guide Relow Gameissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up