Kuinka saada Yaoyao ilmaiseksi Genshin Impactissa

Yaoyao on uusi hahmo, joka esiteltiin Genshin Impactissa 3.4 päivitys ja saat sen ilmaiseksi. Tässä miHoYon suositussa toimintaroolipelissä tutustut Tevyatin jatkuvasti laajenevaan maailmaan. Tällä matkalla keräät monia uusia hahmoja ja taistelet valtavia vihollisia vastaan. Jokaisella hahmolla on tietty rooli tiimissäsi, kuten lähitaistelija, etäisyystaistelija, parantaja jne. Ja täydellisellä yhdistelmällä kaikki, sinun on helpompi voittaa mahtavat pomot tässä pelissä. Tämä opas kertoo, kuinka saat yhden parhaista hahmoista uudessa 3.4-päivityksessä.

Kuinka saada Yaoyao ilmaiseksi Genshin Impactissa

Aikana kiinalainen uusivuosi (tai Lunar New Year), miHoYo kehittäjät pitävät Lyhdyn rituaali vuotuinen festivaali pelissä. Tämän tapahtuman aikana voit saada erilaisia ​​ilmaisia ​​palkintoja sekä uusia hahmoja suorittamalla tehtäviä.
Yaoyao se on a 4 tähden parantaja jonka voit saada ilmaiseksi suorittamalla haasteita Hieno Night Chimes -tapahtuma. Kerätä 800 Holiday Fever -pistettä näissä haasteissa ja siirry sitten Tapahtumat-välilehti. Siirry sitten kohtaan Hieno Night Chimes -tapahtuma ja klikkaa Lomakuume. Täällä näet Yaoyaon hahmon. Valitse se ja valitse Yaoyao muiden hahmojen joukosta lähettääksesi hänelle Kutsu. Näin toimimalla saat tämän parantajan. Hänen lisäksi saat myös seuraavat hahmot ilmaiseksi:

  • Yu Jin
  • Yanfei
  • Xingqiu
  • xiyan
  • Xiangling
  • ningguang
  • chongyun
  • beidou

Suosittelemme kuitenkin valitsemaan Yaoyaon hänen takiaan tasapainoiset ominaisuudet. Parantumisen lisäksi se näyttää myös hyvältä loukkaavia liikkeitä, tekee hänestä loistavan lisäyksen joukkueeseesi. Lisäksi sillä on myös passiivisia taitoja auttaa sinua tutkimaan Tevyatia paremmin. Hahmojen lisäksi ansaitset huomattavia palkintoja, kuten Primogem joten varmista, että suoritat nämä haasteet, koska ne tapahtuvat kerran vuodessa. Siinä kaikki, kuinka saada Yaoyao ilmaiseksi Genshin Impactissa. Saat lisätietoja aiheesta Lantern Rite Festivalin haasteita ja palkintoja oppaamme kautta Genshin Impact -osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up