Kuinka saada Yunaka Fire Emblem Engageen?

Lähde: Relow Game. Vieraile Kuinka saada Yunaka Fire Emblem Engagessa? Lisätietoja.
Fire Emblem Engage on nyt saatavilla piristääksesi franchising-hauskan. Kun lähdet matkalle voittaaksesi kaatunut lohikäärme, kohtaat useita vihollisia. Et voi mitenkään hävitä taistelua, PS: tässä pelissä on paljon toimintaa. Sinun on tärkeää päivittää ja vahvistaa itseäsi ja yksikköäsi jatkuvasti. Muista myös värvätä uusia hahmoja ja lisätä heidät armeijaasi säännöllisesti. Kaikista hahmoista, Yunaka se voi myös osoittautua hyödylliseksi lisäykseksi. Miten hänet kuitenkin rekrytoidaan? Älä huoli, tässä on opas, jossa esitetään vaiheet hanki Yunaka Fire Emblem Engagessa.

Kuinka rekrytoida Yunaka FE Engageen?

Yunaka ilmestyy vuoden alussa Luku 6 – Varastettu sormus. Se avautuu automaattisesti, kun luku 6 on suoritettu onnistuneesti.

Nyt kun tiedät kuinka avata Yunaka, tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää hänestä:

  • Luokka – Yunaka aloittaa matkansa a Varkaiden luokka Hahmo FE Engagessa. S-tason taidolla Yunaka on asiantuntija a Tikari FE Engagessa, kiitos hänelle Secret Battle -tyyli.
  • Taidot – Yunaka omistaa a +5 Ketteryys joka tukee sitä Kriittinen korko.
  • Parhaat lahjat Yunakalle FE Engagessa – Harjoituspainot, lihasbalsami, terävä taltta, runokirja, Elyosin historia, sarvi, työkaluveitsi, fantasiatikari, siteet, henkihelmi.
  • Paras tunnusLeif on yksi Yunakan parhaista tunnuksista, koska se voi auttaa häntä käsittelemään suurempia kriittisiä vahinkoja käyttämällä enemmän aseita Nelinkertainen osuma Taidot.

Yunaka-tilastot FE Enagessa: Tilastot
Taso
HP 25 Strength 8 Magic 5 Ketteräisyys 14 Nopeus 12 Puolustus 9 Kestävyys 7 Onni 8 Rakenne 5 Tämä kattaa kaiken, mitä sinun tulee tietää Fire Emblem Engage -pelin Yunakasta. Kun olet täällä, muista tutustua oppaihimme Yksikkötasoluettelo. Muista myös tutustua meidän FE Engage Guide saadaksesi lisää tällaista sisältöä. Lähde: Relow Game. Vieraile Kuinka saada Yunaka Fire Emblem Engagessa? Lisätietoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up