Kuinka saada Zeus-panssari God of Warissa

God of Warissa on paljon tehtäviä, jotka pitävät sinut kiireisenä tuntikausia. Pelissä on myös erilaisia ​​panssarikappaleita, joita pelaajat jo yrittävät saada. Kaikki eivät kuitenkaan ole saatavilla pelin alkuvaiheessa, ja niitä on vaikea avata. Yksi niistä on Zeus Armor -sarja, jonka lukituksen avaaminen vaatii paljon vaivaa. Asia, joka tekee tästä panssarista erityisen, on sen kyky, joka tehostaa suuresti Kratosin hyökkäystä, mutta lisää myös hänen tekemien vahinkojen määrää. Jos et malta odottaa saada Zeuksen haarniska God of Warissa (GoW)sitten olemme täällä auttamassa sinua. Alla olemme maininneet sijainnit ja kaikki muut tiedot, joita tarvitset saadaksesi sen.

Mistä löytää Zeuksen panssarit God of Warissa? (paikat)

Zeuksen panssarit God of Warissa voidaan hankkia vain Uusi peli plussaa. Saadakseen sen pelaajan tulee ensin suorittaa peli loppuun ja heittää krediittejä. Kun olet valmis, käynnistä peli vain New Game Plus -sovelluksessa ja aseta vaikeusaste Anna minulle God of War. Kun olet tehnyt sen, sinun on tapettava joitain valkyyrioita saadaksesi etsimäsi panssarin. Alla olemme maininneet kaikki yksityiskohdat Zeuksen panssarikappaleiden pudottamisesta valkyrioista.

  • Tappio Sigrun sijaitsee Midgardissa saada Armor of Zeus.
  • Tappio hildr sijaitsee Niflheimissa saadaksesi Zeuksen sotavyö.
  • Tappio Gondul sijaitsee Muspelheimissa saada Zeuksen hanskat.

Kun sinulla on kaikki palaset, pelaajat saavat myös kyvyn, joka tunnetaan nimellä Glass Balista. Kuten edellä mainittiin, tämä kyky lisää Kratosin tekemien vahinkojen määrää, mutta lisää myös hänen tekemien vahinkojen määrää. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka saada Zeus-panssari helposti God of Warissa. Kun olet täällä, tarkista se kuinka Kratos siirtyi kreikkalaisesta norjalaiseen mytologiaan GoW:ssa. Jos haluat lisää vinkkejä ja temppuja, katso muut Videopelioppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up