Kuinka saavuttaa S Romance -sijoitus Fire Emblem Engagessa

FE Engage on Intelligent Systemsin kehittämän Fire Emblem -sarjan uusin osa. Kuten aiemmat pelit, tämä peli keskittyy myös hahmojen siteiden ja tukitason lisäämiseen. Täällä näytät Alearin roolia ja taistelet yhdessä tonnien hyvännäköisten yksiköiden kanssa. Monet pelaajat ovat jo alkaneet hioa kerätäkseen joukkovelkakirjoja. Jos olet innokas tekemään samoin, autamme sinua viemään suhdettasi askeleen pidemmälle. Tässä artikkelissa opastamme sinua saavuttamaan S-luokan Romance in Fire Emblem (FE) Engage ja auttaa sinua syventämään siteitäsi helposti. Sukellaan siis suoraan sisään ilman pitkiä puheita.

Kuinka pääsen S Romance -sijoitukseen Fire Emblem Engagessa?

Kuvatekstit: GameXplain In Fire Emblem (FE) Sitoudu S Romance -tasolle hahmolla, joka sinun tulee antaa ihastuksesi Liittorengas. Tämä rengas voidaan avata vasta, kun olet saavuttanut sen Luku 23 ja paralogin suorittaminen, joka tunnetaan nimellä Liitin. Kun olet tehnyt niin, löydät Pact Ringin Alearin yöpöydän laatikosta. Jos olet jo päättänyt kenen kanssa haluat lisätä ystävyyttäsi, ota sormus ja anna se suosikkiyksiköllesi. Lisäksi S-luokan voidaan antaa vain tukihahmoille, jotka ovat jo A-luokissa, eivät menneisyydestä. Valitse kuitenkin viisaasti, sillä voit antaa sormuksen vain kerran, eikä prosessia voi peruuttaa.
Lue myös | Kuinka lisätä tukisidosta FE Engagessa
Asiattomalle sopimussormusta ei pidetä avioliiton merkkinä pelissä. Se on enemmän platoninen suhde minkä tahansa ikäisen ja sukupuolen hahmoon. Saatuasi S-arvon hahmolla, sinulle tarjotaan tiettyjä etuja. Alearina hän perii erikoiskyvyn, epilogimerkinnän S-luokan kumppanin kanssa, kuvia liittolaisen muistikirjassa ja muita tilastoharrastajia. Tämä tiivistää kaiken siitä, kuinka voit saavuttaa S Romance -arvon Fire Emblem Engagessa. Kun olet täällä, katso Parhaat hahmot/yksikkötasoluettelo. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up